Date companie
 
 
 
 

Deputații din Comisa buget-finanțe: OUG 50, doar pentru creditele noi

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Decembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : camera deputatilor, ordonanta 50, credite in derulare, credite noi, modificare articolul 95, decizia comisiei de buget - finante
 

Ordonanța 50 nu se va mai aplica pentru creditele în derulare, ci doar la creditele noi! Decizia a fost luata de membrii Comisiei de buget-finanțe din Camera Deputatilor. Modificarea articolului 95 a trecut cu 15 voturi pentru, 5 împotrivă și 3 abțineri. Deputații PDL și UDMR au votat pentru amendament, iar cei ai PSD și PNL împotrivă. De asemenea, a mai fost modificat un articol, în sensul în care perioada de întârziere a plății ratelor la credit a fost majorată la 45 de zile. Ordonanța 50 a intrat în dezbaterea Comisiei de buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților în ședința din 10 noiembrie. Dezbaterile s-au dovedit a fi mult mai dificile, astfel că, după mai bine de o lună de la acel moment, legea nu a plecat încă la votul din plen.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Camera Deputaților a adoptat legea ''Big Brother'' ( 23 Mai 2012 )

  Camera Deputaților a adoptat legea privind reținerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de rețele publice de trafic de telefonie și internet. Actul normativ, cunoscut ca Legea ''Big Brother'', a trecut de plenul deputaților cu 197 voturi ''pentru'', 18 ''împotrivă'' și 13 abțineri.

 • Audiere cu scandal a ministrului Funeriu, in Comisia de Educatie ( 5 Octombrie 2011 )

  Audierea lui Daniel Funeriu la Comisia de Educație de la Camera Deputaților s-a transformat într-o ceartă între participanți. Protagoniștii au fost ministrul Educatiei si presedintele Comisiei, Cristian Dumitrescu. Parlamentarii l-au chemat pe Funeriu la audieri ca să-i ceară socoteală pentru rezultatele de la examenul de bacalaureat. În timpul discuțiilor cu deputații, ministrul Funeriu a găsit si un plural inedit cuvântului "inexactitate".

 • Guvernul a aprobat noua formă a Codului Muncii, pe care își va angaja răspunderea ( 28 Februarie 2011 )

  Guvernul a aprobat proiectul noului Cod al Muncii, pe care l-au transmis Parlamentului. Birourile Permanente ale Camerei Deputaților și Senatului s-au reunit pentru a discuta calendarul angajarii răspunderii pe acest cod. Premierul Emil Boc a precizat că nu se teme de motiunea de cenzura a Opozitiei, pe care o va depune Uniunea Social Liberală.

 • Ordonanta 50 nu se aplică retroactiv ( 16 Decembrie 2010 )

  Românii care au deja credite vor rãmâne cu acelasi numãr de comisoane si taxe impuse de bãnci. Aceasta este decizia pe care au luat-o deputatii din Comisia de Buget-Finante in privința Ordonanței 50.

 • Legea pensiilor a fost votată în Camera Deputaților ( 7 Decembrie 2010 )

  Cererea presedintelui Traian Basescu a fost rezolvata cu succes! Legea Pensiilor a trecut, marți, de Camera Deputaților. Actul normativ a fost votat, dupa ce s-a adoptat un singur amendament, cel propus de seful statului, referitor la modificarea vârstei de pensionare a femeilor, de la 65 la 63 de ani.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2