Date companie
 
 
 
 

Doi clujeni au creat o aplicație mobilă pentru turiști despre 20 de feluri de mâncare tradițională

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Octombrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : turism, aplicatie, tasty trip
 

De câte ori v-ați aflat, în timpul unei vacanțe, în situația de a nu reuși să comandați felul de mâncare dorit, pentru că nu înțelegeați meniul sau pentru că nu reușeați să comunicați cu ospătarul? De acum, acest lucru nu mai este o problemă. Și asta după ce doi tineri antreprenori din Cluj au creat o aplicație mobilă care vă prezintă cele mai cunoscute feluri de mâncare tradițională din țara în care călătoriți.

DRAGOȘ RUS, inginer în telecomunicații: "Aplicația poate fi descărcată pe smartphone din App Store. Utilizatorii (...) o pot folosi off-line și în momentul în care aceștia călătoresc în străinătate pot vedea cele mai cunoscute 20 de feluri de mâncare (...) pot derula prin meniu (...) și pot să vadă ingredientele folosite, pot să vadă cum e gătită mâncarea."

Sorin Buiac și Dragoș Rus sunt cei doi antreprenori care au pus bazele aplicației mobile Tasty Trip. Aceasta este deja folosită de turiștii din Spania, China, Franța și România. Daca în România aplicația este gratuită, in străinătate se va percepe o taxă pentru utilizarea ei.

DRAGOȘ RUS, inginer în telecomunicații: "În cele nouă zile de la lansare, am strâns deja peste 1.000 de download-uri, lumea este încântată. Am primit feedback bun de peste tot și asta ne încurajează să dezvoltăm mai departe versiunea următoare."

Aplicația mobilă urmează să fie folosită și în Turcia, Malaezia, Germania, Italia și Mexic. Cei doi antreprenori estimează un număr de 100.000 de descărcări în primul an de la lansare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2