Date companie
 
 
 
 

Doi morți și cinci răniți, pe munte

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Noiembrie 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Interventii Salvamont
 

Doi morți și cinci răniți, în zonele montane, în acest weekend. Salvamontiștii au avut 14 intervenții. Conform Salvamont România, cele mai multe apeluri pentru intervenții au fost pentru echipele Salvamont Cluj, Harghita, Caraș-Severin, Vrancea, Bistrița-Năsăud, Gorj, Brașov, Bihor, Suceava, Zărnești și Buzău. Una dintre persoanele care a decedat era din Bistrița și avea probleme cardiace, iar cea de-a doua din Vrancea și se afla la o partidă de vânătoare. Salvamont România recomandă turiștilor, să urce pe munte când sunt condiții bune. Acum se apropie iarna, va fi din ce în ce mai dificil, iar turiștii vor trebui să-și ia măsuri de precauție, mai spun salvamontiștii.


Doi morți și cinci răniți, pe munte

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Avalanșă de intervenții pe munte ( 13 August 2023 )

    Zeci de intervenții ale salvamontiștilor, în acest weekend! Dispeceratul Național Salvamont a primit o avalanșă de apeluri prin care se solicita intervenția de urgență a salvamontiștilor. 

  • Intervenții la foc continuu ( 5 Martie 2023 )

    Număr record de intervenții de salvare în zonele montane, în doar o zi! Salvamontiștii din toată țara au avut, sâmbătă, zeci de intervenții, în urma cărora peste 100 de persoane au fost asistate. 

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2