Date companie
 
 
 
 

Doi oameni au murit după ce au cazut într-o fosa septică și s-au sufocat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Mai 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : medici, muncitori
 

Sfârșit groaznic pentru doi bărbați din Târgu Jiu! Directorul unei firme de construcții și un muncitor au murit, după ce au căzut într-o fosă septică, adâncă de aproximativ trei metri. Cei doi bărbați efectuau lucrări de decofrare în interiorul fosei de beton, care era goală.

VOX: "Unul dintre muncitori a rămas inițial blocat, iar ceilalți doi s-au băgat în fosa pentru a-l salva. Au reușit să îl salveze însă ei au rămas blocați."

Cei doi, în vârstă de 42, respectiv 48 de ani, s-au sufocat, din cauza acumulării de gaze toxice și a lipsei de oxigen. După ce au fost scoși la suprafață, medicii au încercat zeci de minute resuscitarea lor, fără succes, însă. La un pas de a se asfixia a fost și un pompier care a sărit în ajutorul victimelor. El a fost salvat în ultimul moment.

VOX: "A fost si unul dintre colegii mei căruia i-a venit rău, însă acesta și-a revenit rapid. A fost transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare."

Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj, precum și Poliția au deschis anchete în acest caz. A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2