Date companie
 
 
 
 

Duminică, "Opriți timpul!" numai pe Național TV

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Septembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Corina Chiriac
 

Duminică, "Opriți timpul!" pe Național TV. Gazda emisiunii, Corina Chiriac, vă așteaptă la prima ediție a show-ului 100% românesc cu un invitat de seamă, maestrul Sebastian Papaiani. 

AMBIANȚĂ: "Sebastian Papaiani! Bună, bună!" 


Alături de marele actor, în platou vor veni și multi dintre colegii acestuia. Vor povesti, rând pe rând, momente din viata maestrului Papaiani. 

AMBIANȚĂ"Te pup, fata mea!" "Asseyez-vous!" "Sunt emoționată, tătucule! Dute și pupă-l repede! Fata tatii! Sărut-mâna! I-am spus sărut-mâna." "E o onoare!" "Din 71 ne cunoaștem. Gata, mă, terminați cu anii! Dă-i încolo!" "Vrei să știi câți ani am eu?" 

Pe Sebastian Papaiani îl recunoști după căldura pe care o emană atât ca actor, cât mai ales ca om, iar inteligența artistică uimește și astăzi. 

AMBIANȚĂ  "Pronunță cifra 3. Ce faci? Oo, bravo, Costele!" "N-o fi dumnealui? Ooo, da, el e. Vă rog să-l iertați, tovarăș căpitan, încă nu s-a obișnuit cu Bucureștiul." 

Numai dacă "Opriti timpul!" veți putea afla întâmplări nepovestite până acum, pline de emoție dar și amuzante. « înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Jumătate de milion de telespectatori pentru „Start Show România” ( 22 Martie 2021 )

  Debut cu dreptul pentru cel de-al doilea sezon al spectacolului de televiziune „Start Show România”! O ediție fabuloasă i-a impresionat pe telespectatorii fideli ai Național TV. Astfel, 350.000 de oameni au urmărit fiecare minut al emisiunii dumneavoastră preferate de duminică.

 • Corina Chiriac a lansat volumul "Minuni trăite" ( 4 Martie 2021 )

  Corina Chiriac, îndrăgita artistă de muzică ușoară, actriță și una din realizatoarele preferate ale telespectatorilor Național TV, a lansat volumul "Minuni Trăite" la magazinul Muzica din Capitală! O carte în care regăsim sensibilitatea și esența Corinei Chiriac.

 • Au început pregătirile pentru noul spectacol de televiziune, „START SHOW ROMÂNIA” ( 13 Septembrie 2020 )

  Spectacolul de televiziune "Opriți Timpul" a ajuns la final! Astăzi, telespectatorii au putut urmări ultima ediție best of a emisiunii, care a inclus cele mai bune momente ale edițiilor prezentate de îndrăgiții artiști Corina Chiriac și Adrian Enache în primăvara acestui an. Spectacolul continuă însă, la Național TV.

 • Ultima ediție best of a emisiunii „Opriți Timpul” ( 12 Septembrie 2020 )

  Ultima ediție a emisiunii „Opriți Timpul”, mâine de la ora 13:00, la Național TV! Timp de aproape trei ore, veți putea revedea cele mai bune momente din spectacolul de televiziune prezentat de îndrăgiții artiști Corina Chiriac și Adrian Enache în primăvara acestui an.

 • Ediție specială filatelică ( 23 Noiembrie 2019 )

  Moment istoric la târgul de carte! La aproape o lună de la aniversarea zilei sale de naștere pe care a petrecut-o alături de toți cei dragi și de public, când de altfel a lansat un dublu album aniversar – STRADA SPERANȚEI, Romfilatelia i-a oferit Corinei Chiriac o frumoasă surpriză! Tot atunci a fost lansată în premieră o veritabilă Bibliotecă Virtuală, adunată în noul său site www.corinachiriac.com, care prezintă cariera sa și a tatălui său, compozitorul Mircea Chiriac.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2