Date companie
 
 
 
 

Ediție specială filatelică

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Noiembrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : album, Corina Chiriac, Romfilatelia
 

Moment istoric la târgul de carte! La aproape o lună de la aniversarea zilei sale de naștere pe care a petrecut-o alături de toți cei dragi și de public, când de altfel a lansat un dublu album aniversar – STRADA SPERANȚEI, Romfilatelia i-a oferit Corinei Chiriac o frumoasă surpriză! Tot atunci a fost lansată în premieră o veritabilă Bibliotecă Virtuală, adunată în noul său site www.corinachiriac.com, care prezintă cariera sa și a tatălui său, compozitorul Mircea Chiriac.

CORINA CHIRIAC, artist

"La capătul la unei luni întregi ne-am cunoscut și am făcut un mare schimb de fotografii .......... a fost o treabă foarte profesională și foarte serioasă. "

Întregurile poștale se vor regăsi în oficiile poștale din România și în magazinele specializate.

CRISTINA POPESCU, director general Romfilatelia

"Stele ale scenei și muzicii românești, trebuie să spunem și să reamintim, Corina Chiriac este o actriță în adevăratul sens al cuvântului și ne bucură faptul că........... gândurile de suflet pentru sărbătorile de iarnă."

De remarcat și faptul că dublul album aniversar Corina Chiriac – STRADA SPERANȚEI poate fi găsit pe toată durata Târgului de Carte GAUDEAMUS, la STANDUL 124 situat în Pavilionul B2 al Complexului Expozițional ROMEXPO.


Ediție specială filatelică

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Jumătate de milion de telespectatori pentru „Start Show România” ( 22 Martie 2021 )

  Debut cu dreptul pentru cel de-al doilea sezon al spectacolului de televiziune „Start Show România”! O ediție fabuloasă i-a impresionat pe telespectatorii fideli ai Național TV. Astfel, 350.000 de oameni au urmărit fiecare minut al emisiunii dumneavoastră preferate de duminică.

 • Corina Chiriac a lansat volumul "Minuni trăite" ( 4 Martie 2021 )

  Corina Chiriac, îndrăgita artistă de muzică ușoară, actriță și una din realizatoarele preferate ale telespectatorilor Național TV, a lansat volumul "Minuni Trăite" la magazinul Muzica din Capitală! O carte în care regăsim sensibilitatea și esența Corinei Chiriac.

 • Au început pregătirile pentru noul spectacol de televiziune, „START SHOW ROMÂNIA” ( 13 Septembrie 2020 )

  Spectacolul de televiziune "Opriți Timpul" a ajuns la final! Astăzi, telespectatorii au putut urmări ultima ediție best of a emisiunii, care a inclus cele mai bune momente ale edițiilor prezentate de îndrăgiții artiști Corina Chiriac și Adrian Enache în primăvara acestui an. Spectacolul continuă însă, la Național TV.

 • Ultima ediție best of a emisiunii „Opriți Timpul” ( 12 Septembrie 2020 )

  Ultima ediție a emisiunii „Opriți Timpul”, mâine de la ora 13:00, la Național TV! Timp de aproape trei ore, veți putea revedea cele mai bune momente din spectacolul de televiziune prezentat de îndrăgiții artiști Corina Chiriac și Adrian Enache în primăvara acestui an.

 • Albumul „Istorii din `89 în benzi desenate”, lansat la Brașov ( 24 Decembrie 2019 )

  Primul album de benzi desenate despre momentul Revoluției din Decembrie 1989, lansat la Brașov! „Istorii din `89 în benzi desenate” este titlul albumului lansat, la împlinirea a 30 de ani de la Revoluție, la Muzeul de Istorie Brașov.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2