Date companie
 
 
 
 

Ediție specială filatelică

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Noiembrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : album, Corina Chiriac, Romfilatelia
 

Moment istoric la târgul de carte! La aproape o lună de la aniversarea zilei sale de naștere pe care a petrecut-o alături de toți cei dragi și de public, când de altfel a lansat un dublu album aniversar – STRADA SPERANȚEI, Romfilatelia i-a oferit Corinei Chiriac o frumoasă surpriză! Tot atunci a fost lansată în premieră o veritabilă Bibliotecă Virtuală, adunată în noul său site www.corinachiriac.com, care prezintă cariera sa și a tatălui său, compozitorul Mircea Chiriac.

CORINA CHIRIAC, artist

"La capătul la unei luni întregi ne-am cunoscut și am făcut un mare schimb de fotografii .......... a fost o treabă foarte profesională și foarte serioasă. "

Întregurile poștale se vor regăsi în oficiile poștale din România și în magazinele specializate.

CRISTINA POPESCU, director general Romfilatelia

"Stele ale scenei și muzicii românești, trebuie să spunem și să reamintim, Corina Chiriac este o actriță în adevăratul sens al cuvântului și ne bucură faptul că........... gândurile de suflet pentru sărbătorile de iarnă."

De remarcat și faptul că dublul album aniversar Corina Chiriac – STRADA SPERANȚEI poate fi găsit pe toată durata Târgului de Carte GAUDEAMUS, la STANDUL 124 situat în Pavilionul B2 al Complexului Expozițional ROMEXPO.


Ediție specială filatelică

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Albumul „Istorii din `89 în benzi desenate”, lansat la Brașov ( 24 Decembrie 2019 )

  Primul album de benzi desenate despre momentul Revoluției din Decembrie 1989, lansat la Brașov! „Istorii din `89 în benzi desenate” este titlul albumului lansat, la împlinirea a 30 de ani de la Revoluție, la Muzeul de Istorie Brașov.

 • Corina Chiriac, la ceas aniversar ( 26 Octombrie 2019 )

  Sărbătoare în familia Național TV! Realizatoarea emisiunii 'Opriți Timpul', marea noastră artistă Corina Chiriac a împlinit o vârstă rotundă. Corina Chiriac a marcat, de asemenea, și 50 de ani de carieră. 

 • Emisiunea "Opriți timpul", premiată ( 30 Martie 2017 )

  Emisiunea "Opriți timpul!", de la Național TV, premiată la Gala Premiilor Anuale ale Revistei „Actualitatea Muzicală”, editată de Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România! 

 • "Ne cunoaștem din vedere", un nou album al Corinei Chiriac ( 1 Noiembrie 2016 )

  Un nou album Corina Chiriac. De această dată, artista s-a prezentat în fața publicului în calitate de compozitoare a tuturor celor 14 piese de pe noul ei material discografic, intitulat "Ne cunoaștem din vedere".

 • La mulți ani, Corina Chiriac! ( 26 Octombrie 2016 )

  Sărbătoare în familia Național TV. „Doamna muzicii ușoare românești” și realizatoarea emisiunii "Opriți timpul" de la Național TV, Corina Chiriac, își aniversează astăzi ziua de naștere.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2