Date companie
 
 
 
 

Fratele și fiul unor polițiști din județul Cluj au fost reținuți după ce au jefuit o poștăriță

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Mai 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : postarita, jefuita
 

Fratele si fiul unor polițiști din județul Cluj au fost reținuți, după au bătut și au jefuit o poștăriță care distribuia pensiile. Cei doi tineri, fiul unui agent șef de la Poliția Turda și fratele șefului de post din comuna Călărași, ajutați de un complice din Cluj-Napoca, au atacat-o pe femeie și au reușit să fugă cu 25 de mii de lei.

AMBIANȚĂ: ''-De ce ați atacat-o pe poștăriță? -De ce ați atacat-o pe poștăriță?''

VOX: ''-Tot am auzit-o vãitându-se. -Au lovit-o? -Tot zicea ''ce mã fac ,ce mã fac.''

Oamenii legii au reușit să recupereze o mare parte din bani.

VALENTIN RUSU, șef, Investigații Criminale I.P.J. Cluj: ''Au fost identificați cei trei suspecți, participanți la faptã și au fost efectuate perchezitii domiciliare în patru locații de pe raza comunei Mihai Viteazu și Turda, ocazie cu care a fost recuperatã aproape 70% din prejudiciu.''

Poștărița atacată este acum internată în spital cu răni la cap și umeri. Potrivit raportului medico-legal, femeia necesită aproape două luni de îngrijiri.

prin telefon: MARIA KADAR, purt. de cuv. Spitalul Turda: ''O pacientă în varstă de 52 de ani, victimă a unei agresiuni, suferind traumatism cranio-cerebral acut cu hematom parieto-occipital și fractură de col umeral drept.''

Cei trei suspecți au fost prezentanți instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Ei riscă până la 15 ani de închisoare pentru tâlhărie.
« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • O familie întreagă a murit, într-un accident produs aproape de Calafat ( 21 Octombrie 2018 )

  Accident îngrozitor, pe Drumul Național 56, în apropiere de Calafat, pe direcția către Craiova! O familie întreagă a murit, în urma coliziunii dintre autoturismul Audi Q7 în care se afla și un tir. Potrivit polițiștilor de la Rutieră, din cauza...

 • O poștăriță a fugit cu banii încasați pe facturile la electricitate ( 8 Martie 2016 )

  Situație revoltătoare într-o comună din Ialomița! Zeci de familii riscă să ramână în beznă, după ce poștărita a fugit cu banii încasați pe facturile de energie electrică. Este vorba de 50.000 de lei. Oamenii din Sudiți sunt disperati, mai ales că s-au trezit cu muncitorii firmei de electricitate la poartă, ca să-i debranșeze. Localnicii, majoritatea batrâni...

 • O poștăriță din Timiș, care avea în geantă banii de pensii, a fost jefuită de doi indivizi ( 19 Octombrie 2012 )

  Jaf la drumul mare, între două localități timișorene. O postăriță, care mergea să împartă pensiile oamenilor, a fost atacată de doi bărbați mascați, care au bãtut-o, au legat-o și i-au luat toți banii pe care îi avea în geantã. Tâlhăria a fost comisă pe un drum mai puțin circulat, care leagã satele Butin și Percosava. Poștărița a reușit să se dezlege și a mers pânã în cel mai apropiat sat, unde a anunțat că a fost jefuită.

 • O poștăriță din Craiova a căzut în gol de la 5 metri, în casa liftului ( 22 Septembrie 2012 )

  O poștăriță din Craiova a văzut moartea cu ochii, după ce a căzut în casa liftului, de la o înălțime de aproximativ cinci metri. Ascensorul nu se afla la parter, însă ușa era deschisă. Incidentul a avut loc în jurul orei 16.00, atunci când femeia distribuia corespondența.

 • O poștăriță din Arad a fost jefuită de 39.000 de lei ( 23 August 2011 )

  O poștăriță din Arad a căzut victima unui individ, care a lăsat-o fără banii de pensii. Agresorul a reusit sa-i smulgă de pe umăr geanta în care se aflau 39 de mii de lei. Jaful s-a produs intr-un cartier ultracentral din oraș.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2