Date companie
 
 
 
 

O poștăriță din Craiova a căzut în gol de la 5 metri, în casa liftului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Septembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : postarita, craiova, lift
 

O poștăriță din Craiova a văzut moartea cu ochii, după ce a căzut în casa liftului, de la o înălțime de aproximativ cinci metri. Ascensorul nu se afla la parter, însă ușa era deschisă. Incidentul a avut loc în jurul orei 16.00, atunci când femeia distribuia corespondența.

VOX: "A căzut în golul liftului, în puțul liftului. S-au deschis ușile, era întuneric, nu a văzut și a căzut în… Liftul nu era acolo."

Femeia a fost salvată, în mai puțin de zece minute, de lucrătorii I.S.U. Dolj, după care a fost transportată la Spitalul de Urgență Craiova, de un echipaj SMURD.

CRISTINA GEORMĂNEANU, purtător de cuvânt, S.J.U. Craiova: "Conștientă, stabilă, atât respirator, cât și cardio-vascular. Prezintă traumatism de umăr stâng, cât și șold stâng, precum și traumatism de bazin."

VOX: "Am fost sunat că e o fină de-a mea, să vin urgent la spital. Am vorbit, am vorbit cu ea, e conștientă. Mișcă picioarele mâinile, are dureri la șold."

Inspectorii I.T.M. și polițiștii au declanșat o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2