Date companie
 
 
 
 

Garda Financiară, în control la un depozit de carne și legume din Ploiești

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : garda financiara, control depozit de carne si legume, tone de carne confiscata, tone de cartofi, comisari garda, acte si marfa verificate
 

Control de amploare la cel mai mare depozit de carne și legume din Ploiești. Garda Financiară a confiscat 26 de tone de carne de pui și 46 de tone de cartofi. Comisarii au verificat actele și marfa agenților economici.

AMBIANȚĂ: "- Ce cautã aici marfa asta? Ce cautã? - Ce probleme ati gãsit la carnea asta de pui? - Avem un aviz de expeditie care e din data de 5 martie 2011, azi suntem în 7 martie 2011 si nu e predat documentul de însotire a mãrfii. - Nu are documente de provenientã? - Nu."

Toată marfa găsită în neregulă a fost sigilată și confiscată.

comisar - sef MARIN FATU - Garda Financiara Prahova: "S-au confiscat deja 25 de tone de carne de pui, douã tiruri cu cartofi; acțiunea este în plinã desfãșurare. Toate care au fost confiscate pânã acum sunt fãrã documente de proveniență."

comisar - sef adj MIRCEA  MEIROSU - Garda Financiara Prahova: "Vorbim de evaziune fiscală, în principal TVA-ul, de 24%, reprezintã un sfert din valoarea mãrfii. În cazul achizițiilor intracomunitare funcționează pentru TVA principiul taxãrii inverse; pânã la termenul de platã a TVA-ului firmele respective dispar sau nu-și plătesc TVA-ul, acesta este mecanismul."

Controalele vor continua în zilele următoare și în celelalte depozite de alimente din Prahova.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Sapte camioane încãrcate cu legume, fructe, carne de pui au fost oprite la intrarea în tarã ( 7 Septembrie 2011 )

  O actiune de amploare a Gãrzii Financiare Ilfov a avut loc in Ilfov. Sapte camioane încãrcate cu peste o sutã de tone fructe si legume, dar si peste 25 de tone de carne au fost oprite în apropiere de Capitalã. Marfa nu are acte de provenientã.

 • Marfă de contrabandă confiscată în Ilfov ( 2 Martie 2011 )

  Garda Financiară Ilfov și Poliția de Frontieră au confiscat sute de mii de produse de contrabandă, peste 30 de mii de haine de damă și o sută de mii de biciclete, mașinuțe electrice și alte articole pentru copii. În urma raziei din județul Ilfov, oamenii legii au anuntat că firmele-fantomă, care vindeau marfa pe piața neagră, erau filate încã de anul trecut.

 • Razie într-un centru en-gros de legume-fructe din Afumați ( 28 Februarie 2011 )

  Razie de amploare la un en-gros de legume și fructe din localitatea ilfoveană Afumați. Garda Financiară a verificat o nouă metodă de a introduce în țară mărfuri netimbrate, în special țigări. Astfel, comisarii au controlat 80 de tiruri încărcate cu fructe si legume.

 • Controale si amenzi, la terasele din Herastrau ( 7 August 2010 )

  Comisarii Garzii Financiare au descoperit nereguli la mai multe terase din parcul Herastrau. Ei au controlat, noaptea trecuta, terasele si fast food-urile de pe malul lacului Herastrau din Capitala. La actiune au participat 40 de comisari de la Garda Financiara din Capitala.

 • Terase inchise de FISC, in centrul vechi al capitalei ( 6 August 2010 )

  Comisarii Garzii Financiare au luat la puricat restaurantele si terasele din centrul vechi al capitalei, iar neregulile nu au întârziat sa apara.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2