Date companie
 
 
 
 

Sapte camioane încãrcate cu legume, fructe, carne de pui au fost oprite la intrarea în tarã

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Septembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : garda financiara, fructe si legume, camioane alimente
 

O actiune de amploare a Gãrzii Financiare Ilfov a avut loc in Ilfov. Sapte camioane încãrcate cu peste o sutã de tone fructe si legume, dar si peste 25 de tone de carne au fost oprite în apropiere de Capitalã. Marfa nu are acte de provenientã.

CORNEL DINUTA, comisar Garda Financiarã Ilfov: "Toate aceste camioane confiscate nu au nici un document legal de proveninentã, sã ateste cã sunt detinute legal.

Garda Financiara va continua controalele si zilele urmatoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Substanțele toxice din alimente se înmulțesc simțitor ( 18 Martie 2011 )

  Specialiștii Autorității Naționale Sanitar Veterinare au depistat aproximativ 350 de substanțe toxice în produsele alimentare pe care le consumăm zilnic. Pe lângă deja cunoscuții aditivi alimentari, mâncarea de la super-market conține alte mii de toxine.

 • Garda Financiară, în control la un depozit de carne și legume din Ploiești ( 8 Martie 2011 )

  Control de amploare la cel mai mare depozit de carne și legume din Ploiești. Garda Financiară a confiscat 26 de tone de carne de pui și 46 de tone de cartofi. Comisarii au verificat actele și marfa agenților economici.

 • Marfă de contrabandă confiscată în Ilfov ( 2 Martie 2011 )

  Garda Financiară Ilfov și Poliția de Frontieră au confiscat sute de mii de produse de contrabandă, peste 30 de mii de haine de damă și o sută de mii de biciclete, mașinuțe electrice și alte articole pentru copii. În urma raziei din județul Ilfov, oamenii legii au anuntat că firmele-fantomă, care vindeau marfa pe piața neagră, erau filate încã de anul trecut.

 • Razie într-un centru en-gros de legume-fructe din Afumați ( 28 Februarie 2011 )

  Razie de amploare la un en-gros de legume și fructe din localitatea ilfoveană Afumați. Garda Financiară a verificat o nouă metodă de a introduce în țară mărfuri netimbrate, în special țigări. Astfel, comisarii au controlat 80 de tiruri încărcate cu fructe si legume.

 • Controale si amenzi, la terasele din Herastrau ( 7 August 2010 )

  Comisarii Garzii Financiare au descoperit nereguli la mai multe terase din parcul Herastrau. Ei au controlat, noaptea trecuta, terasele si fast food-urile de pe malul lacului Herastrau din Capitala. La actiune au participat 40 de comisari de la Garda Financiara din Capitala.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2