Date companie
 
 
 
 

Terase inchise de FISC, in centrul vechi al capitalei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 August 2010
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : garda financiara, casa de marcat, terase inchise
 

Comisarii Garzii Financiare au luat la puricat restaurantele si terasele din centrul vechi al capitalei, iar neregulile nu au întârziat sa apara. 12 terase au fost închise pe o perioada de trei luni si amendate pentru nereguli la casa de marcat. Cuantumul amenzilor s-a ridicat la 125 de mii de lei, iar comisarii au confiscat numerar în valoare de 7.000 de lei.

ARPAD LADANYI, comisar sef Garda Financiara : "Garda Financiara a intervenit cu aproximativ 50 de comisari si a facut verificari la 23 de unitati de alimentatie publica. (...)de asemenea, într-un local s-au gasit bauturi spirtoase netimbrate."

Garda Financiara avertizeaza operatorii economici ca trebuie sa utilizeze aparatele de marcat pentru toate tranzactiile si le recomanda clientilor sa solicite bonul fiscal. Pentru a combate evaziunea fiscala, ANAF va intensifica verificarile, în urmatoarea perioada, informeaza NewsIn.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Sapte camioane încãrcate cu legume, fructe, carne de pui au fost oprite la intrarea în tarã ( 7 Septembrie 2011 )

  O actiune de amploare a Gãrzii Financiare Ilfov a avut loc in Ilfov. Sapte camioane încãrcate cu peste o sutã de tone fructe si legume, dar si peste 25 de tone de carne au fost oprite în apropiere de Capitalã. Marfa nu are acte de provenientã.

 • Garda Financiară, în control la un depozit de carne și legume din Ploiești ( 8 Martie 2011 )

  Control de amploare la cel mai mare depozit de carne și legume din Ploiești. Garda Financiară a confiscat 26 de tone de carne de pui și 46 de tone de cartofi. Comisarii au verificat actele și marfa agenților economici.

 • Marfă de contrabandă confiscată în Ilfov ( 2 Martie 2011 )

  Garda Financiară Ilfov și Poliția de Frontieră au confiscat sute de mii de produse de contrabandă, peste 30 de mii de haine de damă și o sută de mii de biciclete, mașinuțe electrice și alte articole pentru copii. În urma raziei din județul Ilfov, oamenii legii au anuntat că firmele-fantomă, care vindeau marfa pe piața neagră, erau filate încã de anul trecut.

 • Razie într-un centru en-gros de legume-fructe din Afumați ( 28 Februarie 2011 )

  Razie de amploare la un en-gros de legume și fructe din localitatea ilfoveană Afumați. Garda Financiară a verificat o nouă metodă de a introduce în țară mărfuri netimbrate, în special țigări. Astfel, comisarii au controlat 80 de tiruri încărcate cu fructe si legume.

 • Controale si amenzi, la terasele din Herastrau ( 7 August 2010 )

  Comisarii Garzii Financiare au descoperit nereguli la mai multe terase din parcul Herastrau. Ei au controlat, noaptea trecuta, terasele si fast food-urile de pe malul lacului Herastrau din Capitala. La actiune au participat 40 de comisari de la Garda Financiara din Capitala.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2