Date companie
 
 
 
 

În Bihor, patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Aprilie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : caruta, accident rutier, cal ucis, atelaj
 

Patru persoane, printre care si un copil, au ajuns ajuns în stare gravã la Spitalul din Oradea în urma unui accident rutier. Oamenii circulau cu o cãrutã care a fost spulberatã de o masinã. Calul care trãgea atelajul si un mânz au murit pe loc. Martorii spun cã atelajul nu era semnalizat corespunzãtor, iar soferul l-a vãzut în ultimul moment. Nu a putut evita impactul pentru cã din sens opus venea o altã masinã.

VOX: "Au avut o singurã lanternã si s-au putut vedea doar din colo. M-am uitat la oglindã, nu se vedea nimic, atunci am semnalizat la masinã cã vine din fatã BMW-ul ãsta si trei secunde mai târziu am vãzut cã s-a fãcut praf aici. M-am întors, am vãzut oamenii întinsi si am crezut cã au murit."

VOX: "-Cine era în cãrutã? -Tata, nevasta, nepoata si încã un prieten! -Erau bãuti? -Au consumat un pic, nu pot sã spun cã nu!"

În masinã erau trei persoane care mergeau de la Chisinãu în Franta sã petreacã Sãrbãtorile Pascale.

STELIAN BOZGA, Politia Alesd: "Un atoturism loveste din spate o cãrutã care circula în aceeasi directie de mers, se pare nesemnalizatã. Cu atât mai mult, nu avea voie sã circule pe Drumul European!"

Acidentul s-a produs pe DN 1, între Oradea si Cluj. Cele patru victime sunt internate la Sectia de Terapie Intensivã a Spitalului Oradea.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Accident cu victime pe o șosea din județul Iași ( 26 Iulie 2017 )

  Accident grav pe o șosea din județul Iași! Doi oameni aflați într-o căruță au fost răniți în evenimentul rutier produs pe Drumul European E58, care face legătura între Târgu Frumos și Iași.

 • O mașină plină cu petrecăreți a intrat într-un căruțaș ( 28 Mai 2016 )

  Au vrut să meargă la chef, dar pe drum au fost la un pas de a produce o tragedie! S-a întâmplat la Pitești unde mai multi tineri care mergeau la o petrecere au spulberat cu mașina o căruță în care se aflau trei oameni. Căruțașul a vrut să traverseze drumul fără să se asigure, iar tinerii l-au lovit în plin cu mașina. Toți cei trei oameni din atelaj au fost răniți.

 • Accident cu morți și răniți, pe o șosea din județul Vrancea ( 5 Octombrie 2015 )

  Tragedie pe o șosea din Vrancea. Patru persoane, între care și o fetiță de cinci ani, au murit, iar alțe opt au fost grav rănite, după ce căruța în care se aflau a fost izbită de o mașină. Accidentul s-a produs pe Drumul European 85. În atelaj se aflau 12 oameni, toți rude. Mergeau acasă la Mărășești, iar în dreptul localității Haret...

 • Accident mortal pe o șosea din județul Suceava ( 14 Mai 2015 )

  Accident cumplit într-o localitate din Suceava! O femeie în vârstă de 40 de ani a murit, după ce a intrat cu mașina într-o căruță nesemnalizată, încărcată cu lemne. Acestea au străpuns parbrizul și au izbit-o pe femeia aflată la volan. Potrivit martorilor, șoferița nu a văzut la timp căruța care era oprită pe marginea drumului.

 • Accidente grave de circulație, în județele Arad și Mehedinți ( 27 Octombrie 2014 )

  Accidente grave de circulație, în județele Arad și Mehedinți! La Arad, o mașină în care se aflau un copil de 3 ani și parinții săi a intrat într-o caruță care nu era semnalizată. Cei doi caruțasi, dar și șoferul și soția sa au fost grav raniți. Copilul a scăpat nevătămat. Martorii spun ca șoferul mergea cu viteză. Un alt accident a avut loc pe DN 6, în Mehedinți. Soferul unui tir, care venea din Serbia, în direcția...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2