Date companie
 
 
 
 

Încep înscrierile la grădiniță

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Mai 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : gradinita, inscrieri
 

Încep înscrierile la grădiniță! Potrivit Ministerului Educației Naționale, înscrierea copiilor cu vârste între trei și șase ani va avea loc în două etape, succesiv, la nivelul fiecărei unități de învățământ. Astfel, reînscrierea copiilor care frecventează gradinița în acest an școlar și o vor frecventa și în anul următor, va începe luni, 7 mai. Bobocii vor fi înscriși în etapa următoare, începând din 21 mai. Orarul reînscrierilor și înscrierilor va fi stabilit de conducerea fiecărei unității de învățământ și va fi pstat la avizier și pe site-ul grădiniței, eventual și pe cel al inspectoratului școlar. Reprezentanții Ministerului Educației precizează că ocuparea locurilor, după finalizarea procesului de reînscriere, se va face în ordinea descrescătoare a grupelor de vârstă, întâi grupa mare, apoi grupa mijlocie și, în final, grupa mică. În limita locurilor disponibile, pot fi înscriși în grupa mică și copii cu vârsta cuprinsă între doi și trei ani. Dacă numărul cererilor de înscriere este mai mare decât numărul locurilor libere, vor fi aplicate criteriile de departajare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Cei mici au sărbătorit Ziua Europei și Ziua Regalității ( 10 Mai 2019 )

  Zi de sărbătoare la Grădinița Nr 170 din sectorul 6 al capitalei. Cadrele didactice, copiii și părinții au organizat mai multe acțiuni dedicate zilei Europei si zilei Regalitatii. Festivalul "Unitate în diversitate" vrea sa promoveze interculturalitatea și sa sarbatoareasca valorile europene. Fiecare grupa a pregatit momente artistice și obiceiuri din câte o țară europeană. Vizitatorii au fost intâmpinați cu paine și cu sare după obiceiurile noastre tradiționale.

 • Înscrieri în clasa pregătitoare ( 26 Martie 2019 )

  S-a încheiat prima etapă a înscrierilor în învățământul primar pentru anul 2019-2020! Părinții a circa 150.000 de copii au depus deja cererile pentru înscrierea acestora în clasa pregătitoare, potrivit Ministerului Educației Naționale. Dintre aceștia, aproximativ 129.000 de candidați sunt copii care împlinesc vârsta de 6 ani până la data de 31 august 2019. 

 • Începe școala, în plin sezon de gripă ( 10 Februarie 2019 )

  Elevii de gimnaziu și preșcolarii se întorc, mâine, în școli și grădinițe. Prima operațiune, în dimineața începerii cursurilor, va fi triajul epidemiologic, pentru depistarea copiilor cu seme de îmbolnăvire de gripă.
   

 • Val de înscrieri, în „Start-Up Nation 2018” ( 29 Decembrie 2018 )

  Interes neașteptat pentru programul „Start-Up Nation 2018”. Numărul de dosare înregistrate a depășit 7.500, în doar două zile de la deschiderea aplicației.

 • Topitorie de aluminiu, lângă o grădiniță ( 23 Februarie 2018 )

  Aer toxic, într-o comună din Olt! De 11 ani, locuitorii din Prisaca respiră aer încărcat cu particule de aluminiu. Și asta din cauza unei topitorii unde se fac lingouri de aluminiu, amplasată chiar în apropierea unei grădinițe.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2