Date companie
 
 
 
 

Întrecere ca în filme pe aeroportul din Tuzla

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Iulie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : avioane, intrecere
 

Întrecere ca în filme pe aeroportul din Tuzla. Un bolid de lux, două avioane și un elicopter și-au testat puterea. Cursa a fost una neobișnuită. Concurenții au luat startul de mai multe ori și fiecare a câștigat o dată.

AMBIANȚĂ din avion: "Suntem gata! Vă pregătiți de intrare!"

Înainte cursei, toți piloții au testat pista. Pentru bolidul de lux avea să fie o provocare terenul acoperit cu iarbă și plin de denivelări. După teste, mașina, elicopterul și cele două avioane s-au așezat la start.

AMBIANȚĂ mașina cu avionul

Cursa nu a fost una simplă. Startul s-a dat de mai multe ori, iar prima dată a câștigat mașina.

AMBIANȚĂ avionul întrece mașina

Apoi primele la finish au ajuns avioanele, dar și elicopterul. Bolidul de lux a fost pilotat de celebrul Titi Aur, care a avut-o drept copilot pe Loredana.

LOREDANA, artist: "Palpitant, o aventură totală. N-am mers niciodată cu o mașină pe iarbă la viteza asta și n-am întrecut niciodată un avion. (...) Am mers la un moment dat și cu 150 la oră. (...) Când o iei de pe loc cu viteza asta sângele îți vine brusc în obraji și inima în gât."

TITI AUR, pilot: "A fost o prezență plăcută, a ajuns și la volan. I-am dat câteva sfaturi și a ajuns să concureze și ea cu 150 de km/oră pe iarbă, pe denivelari."

Întrecerea a fost o avanpremieră a showului aviatic organizat la Mangalia și Tuzla.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Protest cu avioane de hârtie și pietre, la Oradea ( 8 Martie 2019 )

  Protest cu avioane de hârtie și pietre, în fața Consiliului Județean Bihor! Protestul, inițiat de organizația USR-PLUS Bihor, sancționează anularea zborurilor internaționale de pe aeroportul din Oradea. În ultimele șase luni...

 • Avioane de luptă F16, în dotarea Armatei Române ( 7 Martie 2019 )

  Armata Română își schimbă flota de avioane militare! Ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, a anunțat, la TVR1, că a demarat procedurile pentru achiziționarea a 36 de avioane de luptă F16 Fighting Falcon. Șeful Apărării a menționat...

 • Declarația 600, avion de hârtie la Ministerul de Finanțe ( 7 Februarie 2018 )

  Declarația 600, avion de hârtie! Un protest organizat, astăzi, sub formă de flashmob în fața sediului Ministerului de Finanțe a încercat să atragă atenția asupra aberantei și inechitabilei Declarații 600, după cum o califică...

 • Trei avioane F-16 Fighting Falcon, în dotarea Forțelor Aeriene Române ( 7 Octombrie 2017 )

  Trei aeronave F-16 Fighting Falcon au intrat oficial în dotarea Forțele Aeriene Române! Avioanele de luptă fac parte din escadrila de 12 aparate de zbor multirol incluse în acordul româno-portughez...

 • Spectacol aerian de zile mari, pe aerodromul Școlii Militare de la Boboc ( 7 Iunie 2015 )

  Spectacol aviatic pe aerodromul Școlii Militare de la Boboc! Piloții antrenați pentru misiuni de luptă, au făcut senzație la manșa avioanelor F16, MIG sau IAR. Acrobațiile au tăiat răsuflarea miilor de spectatori care, cât a durat spectacolul aerian nu și-au dezlipit ochii de pe cer. Și parașutiștii au demonstrat că sunt bine antrenați. Ei au sărit în tandem și au purtat drapelul.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2