Date companie
 
 
 
 

Invățătoarea care a stat în greva foamei 70 de zile a fost externată

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Noiembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : greva foamei, invatatoare, Cristina Anghel, 70 de zile, externare, stare de sanatate fragila
 

Învãtãtoarea Cristiana Anghel, care a stat în greva foamei 70 de zile, a pãrãsit spitalul în care a fost internatã timp de aproape douã luni. Cu putin timp înainte de plecare, însã, femeii i s-a fãcut rãu. Starea ei de sãnãtate este încã destul de fragilã.

CRISTINA ANGHEL - invatatoare: "- Cum vã simtiti? - Acum mai bine, da sper sã nu am iarã ce-am avut... (...) - La catedrã când sperati sã vã întoarceti? - Probabil voi ajunge începând din semestrul urmãtor. (...) - Credeti cã gestul dvs. a avut ecou? - Sigur cã da.''

La plecarea din Institutul de Boli de Nutriție ''Prof.dr. Paulescu'' din Capitala, invatatoarea din Caracal a dat vina pe actuala putere pentru situația în care s-a aflat si se află.

CRISTINA ANGHEL - invatatoare: ''Cã nu s-a rezolvat sau cã nu s-a întâmplat nimic este o chestie aparentã, dar lucrul acesta va rãmâne ca un reper si ca o formã de protest împotriva a ce face guvernul Boc. Nu am nimic cu PD-L ca atare, (...) dar ce face Boc e inadmisibil. E bãtaie de joc fatã de o societate întreagã. (...) Voi formula plângere penalã împotriva d-lui Boc."

In varsta de 51 ani, Cristiana Anghel, invatatoare la școala nr. 2 din Caracal, a protestat fatã de neaplicarea legii care majora salariile cu 50%. Ea a intrat în greva foamei pe 24 august și a renunțat la această formă de protest la începutul acestei luni.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Topârceanu, adaptat ( 16 Octombrie 2018 )

  Modificările din manuale, criticate vehement de cadrele didactice din țară! 

 • Bătaie între două învățătoare, într-o școală din județul Sibiu ( 18 Mai 2018 )

  Scene violente, în școala generală din Cornățel, județul Sibiu! Două învățătoare, care aveau neînțelegeri mai vechi, s-au luat la bătaie, în timpul orelor, în fața elevilor. În încăierare, una dintre învățătoare și-a chemat și fratele în ajutor.

 • O fostă învățătoare din Vaslui, omorâtă de nepotul ei ( 28 Februarie 2017 )

  Crimă șocantă la Vaslui. O fostă învățătoare în vârstă de 79 de ani a fost găsită moartă în casă, într-o baltă de sânge. Nepotul său în vârstă de 20 de ani a mărturisit că a ucis-o. Tânărul a stat două zile cu cadavrul în casă. Polițiștii au fost alertați de un vecin...

 • O învățătoare din Vaslui, traficant de țigări ( 5 Mai 2016 )

  Caz incredibil la Vaslui! O învățătoare suplinitoare este cercetată sub control judiciar pentru contrabandă cu țigări. Tânăra de 26 de ani a fost ridicată de mascați zilele trecute, după ce a fost prinsă în vama Albița cu mașina plină cu țigări aduse din Republica Moldova. Interceptările au arătat că învățătoarea era coordonatorul grupului de traficanți.

 • Bebeluș mort la câteva ore după externare ( 15 Februarie 2014 )

  O familie din județul Gorj trăiește un adevărat calvar! După ce, acum doi ani, le-a murit o fetiță de numai o lună, din cauza unei laringite acute, acum, au pierdut-o și pe surioara acesteia, în vârstă de aproape un an. Fetița a murit la doar câteva ore după ce a fost externată din Spitalul Județean Craiova. Copila suferea de afecțiuni pulmonare, iar părinții au dus-o la spitalul din Târgu-Cărbunești. Medicii de acolo au trimis-o, însă, la Craiova, acolo unde a stat internată zece zile. Ajunsă acasă, a intrat în stop cardio-respirator și a decedat.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2