Date companie
 
 
 
 

La o petrecere în apartament pot participa maxim 8 persoane

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Mai 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : alerta, Marcel Vela
 

Ministrul de Interne, în dialog cu cetățenii! Marcel Vela a răspuns, într-un video pe pagina sa de Facebook, unei noi serii de întrebări adresate de către români. Șeful Internelor a lămurit, printre altele, dilema unui bărbat privind numărul de persoane permis la un eveniment în perioada stării de alertă.

MARCEL VELA, ministrul de Interne

"Evenimentele de familie se pot organiza cu 16 persoane, cele personale, de familie, care țin de slujbe religoase sunt de 16 persoane. În starea de urgență era de 8, în starea de alertă, sunt 16. Iar limita de 8 persoane, așa cum precizați și dumneavoastră, se referă la spații închise. Adică într-un apartament, cineva dorește să-și țină ziua de naștere sau de nume."

Totodată, Marcel Vela i-a răspuns și unei femei care a întrebat dacă se poate deplasa în afara localității, la o proprietate care nu este pe numele ei, ci pe cel al părinților, având asupra ei actele doveditoare.

MARCEL VELA, ministrul de Interne

"Răspunsul meu este da. Este evident o nevoie de a vă lucra terenul părinților, nu trebuie să fie neapărat proprietatea pe numele dumneavoastră. Dacă aveți actele de proprietate și chiar dacă nu aveați același nume ca și părinții dumneavoastră, orice copie după un act de naștere dovedește, eu știu, că faceți parte din familie."

De asemenea, Ministrul de Interne a mai răspuns unei întrebări privind momentul în care românii care se întorc din străinătate nu vor mai fi nevoiți să intre în izolare la domiciliu timp de 14 zile. Astfel, Marcel Vela a afirmat că acest lucru va fi posibil abia din următoarea sau chiar următoarele două etape de relaxare a restricțiilor.


La o petrecere în apartament pot participa maxim 8 persoane

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2