Date companie
 
 
 
 

La o petrecere în apartament pot participa maxim 8 persoane

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Mai 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : alerta, Marcel Vela
 

Ministrul de Interne, în dialog cu cetățenii! Marcel Vela a răspuns, într-un video pe pagina sa de Facebook, unei noi serii de întrebări adresate de către români. Șeful Internelor a lămurit, printre altele, dilema unui bărbat privind numărul de persoane permis la un eveniment în perioada stării de alertă.

MARCEL VELA, ministrul de Interne

"Evenimentele de familie se pot organiza cu 16 persoane, cele personale, de familie, care țin de slujbe religoase sunt de 16 persoane. În starea de urgență era de 8, în starea de alertă, sunt 16. Iar limita de 8 persoane, așa cum precizați și dumneavoastră, se referă la spații închise. Adică într-un apartament, cineva dorește să-și țină ziua de naștere sau de nume."

Totodată, Marcel Vela i-a răspuns și unei femei care a întrebat dacă se poate deplasa în afara localității, la o proprietate care nu este pe numele ei, ci pe cel al părinților, având asupra ei actele doveditoare.

MARCEL VELA, ministrul de Interne

"Răspunsul meu este da. Este evident o nevoie de a vă lucra terenul părinților, nu trebuie să fie neapărat proprietatea pe numele dumneavoastră. Dacă aveți actele de proprietate și chiar dacă nu aveați același nume ca și părinții dumneavoastră, orice copie după un act de naștere dovedește, eu știu, că faceți parte din familie."

De asemenea, Ministrul de Interne a mai răspuns unei întrebări privind momentul în care românii care se întorc din străinătate nu vor mai fi nevoiți să intre în izolare la domiciliu timp de 14 zile. Astfel, Marcel Vela a afirmat că acest lucru va fi posibil abia din următoarea sau chiar următoarele două etape de relaxare a restricțiilor.


La o petrecere în apartament pot participa maxim 8 persoane

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Starea de alertă, prelungită cu 30 de zile, începând de azi ( 14 Septembrie 2020 )

  Starea de alertă se prelungește, cu încă 30 de zile, începând de astăzi, a anunțat premierul Ludovic Orban. În hotărârea de guvern au fost cuprinse și reguli pentru desfășurarea alegerilor locale din 27 septembrie.

 • Starea de alertă va fi prelungită, a anunțat Klaus Iohannis ( 15 Iulie 2020 )

  Starea de alertă va fi prelungită cu încă 30 de zile! Anunțul a fost făcut de către șeful statului, Klaus Iohannis, după o întrevedere cu premierul Ludovic Orban, precum și cu mai mulți miniștri și consilieri prezidențiali.

 • Viiturile au făcut prăpăd, în câteva județe din țară ( 26 Iunie 2020 )

  Defileul Jiului a fost închis, în cursul dimineții, din cauza viiturilor care au adus cu sine aluviuni, bucăți de stâncă și trunchiuri de arbori! În cursul dimineții, C.N.A.I.R. și Poliția Rutieră au dispus închiderea...

 • Se va prelungi starea de alertă, dar cu mai puține restricții ( 9 Iunie 2020 )

  Se impune prelungirea stării de alertă, dar cu mai putine restricții, a declarat președintele Klaus Iohannis, astăzi, după ședința de la Palatul Cotroceni la care au participat premierul Ludovic Orban...

 • Alertă cu bombă, la Tribunal ( 5 Iunie 2020 )

  Alertă cu bombă la Tribunalul București! Clădirea Tribunalului București a fost verificată de specialiștii pirotehniști după o amenințare cu bombă. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2