Date companie
 
 
 
 

Lansare de carte în scop caritabil

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Octombrie 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : lansare de carte
 

Lansare de carte în acorduri muzicale creștine, la Otopeni! Scriitorul și pastorul penticostal Vasile Croitoru și-a lansat volumele ”Scripturile bunului simț” și ”Când grațiile vibrează în versuri". Toate încasările din vânzarea cărților vor fi donate copiilor orfani din Ucraina.

VASILE CROITORU, autor "În primul rând sunt foarte fericit pentru acest eveniment, pentru că acum 10 ani, când am conceput la aceste opere de artă, nu mi-am dat seama că voi avea și prilejul acestor lansări."

VASILE TARLEV, fost premier al Republicii Moldova "Sunt foarte fericit eu astăzi, aici, alături de prietenii mei, acei oameni care au avut posibilitatea să-și expună gândurile în două manuale, care le apreciez foarte înalt, și consider că este un eveniment extraordinar."

SIMONA CROITORU, soția autorului "A atins un vis, un vis pe care l-a trăit în urmă cu 10 ani, astăzi și aici, la acest frumos eveniment, l-a trăit și l-a împlinit cu ajutorul lui Dumnezeu."

Evenimentul cultural caritabil va fi urmat de traducerea cărților în 35 de limbi europene și asiatice, precum și în limbaj Braille.


Lansare de carte în scop caritabil

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Sărbătoare în satul bihorean Sudrigiu ( 8 Ianuarie 2017 )

    Lansare de excepție în județul Bihor! Lucrarea "Satul Sudrigiu-Case, oameni și tradiții", a profesorului Constantin Butișcă i-a bucurat pe toți fiii satului, dar și pe iubitorii de monografii. "Este o provocare, dar si o mare responsabilitate’’, a explicat profesorul Constantin Butișcă.

  • Noi lansari de carte la Constanta ( 18 Mai 2013 )

    Eveniment Cultural de Exceptie pentru Suflet si Minte la Facultatea de Teologie a Universitatii “Ovidius” din Constanta. Cunoscutul om de cultura, fost Ministru de Externe, profesorul Adrian Cioroianu, a lansat doua carti cu priza la public. Este vorba despre cartea de geopolitica: "Epoca de Aur a Incertitudinii" si romanul său de debut "Adulter cu smochine si pescărusi".

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2