Date companie
 
 
 
 

Legea salarizarii unitare si salariul minim baga zazanie intre patronate

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Septembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : legea salarizarii, salariul minim, reprezentantii patronatelor
 

Intalnirea de joi, dintre reprezentantii patronatelor si ministrul Muncii, s-a lasat cu scandal. Reprezentantii patronilor din România au vrut sa dezbata cu noul ministru subiecte precum legea salarizarii unitare si valoarea salariului minim pe economie în 2011, dar intalnirea a degenerat in cearta, dupa ce oamenii de afaceri au început sa se acuze reciproc. În cele din urma, ministrul Ioan Botis a plecat din sala si i-a lasat sa se certe. 

CEZAR CORÎCI, presedinte, UGIR 1903: "Ministrul s-a suparat si a plecat în buna parte pe buna dreptate, zic eu, pentru ca discutiile au degenerat"

DAN MATEI AGATHON, purtator de cuvânt A.C.P.R.: " Ce-ati facut? Fiasco! A fost o întâlnire compromisa. Toata întâlnirea s-a transformat într-un razboi declansat de catre domnii presedinti Corîci si Turcu împotriva ACPR care bineîntele ca nu puteam sa nu ripostam."

CEZAR CORÎCI, presedinte, UGIR 1903 "Au încercat sa insinueze ca cei care vin si propun solutii de rederesare a economiei atenteaza la siguranta nationala a României."

DAN MATEI AGATHON, purtator de cuvânt A.C.P.R. "Deci domnul Corîci probabil ca a fost la alta sedinta. Daca a spus asa ceva, îl sfatuiesc sa mearga la un medic! La orelist ." 

Potrivit Newsin, in urma incidentului, Dan Matei Agathon, a precizat ca ministrul Muncii a decis sa se intalneasca separat cu fiecare patronat. « înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Opozitia nu a reușit nici de această data sa pice cabinetul condus de Emil Boc ( 20 Decembrie 2010 )

  Guvernul Boc rezista! Opozitia nu a reușit nici de această data sa pice cabinetul condus de Emil Boc prin motiune de cenzura. PSD si PNL au mai avut nevoie de 46 de voturi pentru ca executivul sa cada.

 • Moțiunea de cenzură pe legea salarizării a fost citită în Parlament ( 16 Decembrie 2010 )

  Zarurile moțiunii de cenzură pe legea salarizării au fost aruncate! Documentul a fost citit in Parlament in prezența premierului Emil Boc. Motiunea se intituleazã "Legea privind salarizarea în anul 2011- ultima țeapă trasă românilor de guvernarea Băsescu-Udrea-Boc" si a fost semnată de 209 parlamentari de la PNL și PSD.

 • Opozitia pune tunul motiunilor pe guvern ( 15 Decembrie 2010 )

  Liberalii si social-democratii vor depune douã motiuni de cenzurã pe legile salarizării. Una dintre ele- miercuri, iar cealaltã- joi sau vineri. Birourile Permanente reunite urmeaza sã stabileascã noul calendar. În plus,Opozitia încearcã sã opreascã si aplicarea Legii educatiei.

 • Pact impotriva Puterii ( 14 Decembrie 2010 )

  Un pact anti-Putere! Este visul principalului partid din Opoziție. Presedintele PSD spune că PNL si PC vor fi parteneri atat in protocolul de colaborare parlamentară contra democrat-liberalilor, cât și la moțunea de cenzură împotriva Legii salarizării.

 • Legea salarizării va fi aplicată din 2012 ( 17 Noiembrie 2010 )

  Intrarea în vigoare a legii salarizării unice a fost amânată pentru 2012. Potrivit Newsin, lefurile tuturor categoriilor de bugetari vor crește cu 15%, iar salariul minim va fi de 670 de lei.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2