Date companie
 
 
 
 

Ludovic Orban le cere românilor să se adapteze purtării măștii de protecție

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Septembrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Ludovic Orban, mască de protecție
 

Premierul Ludovic Orban compară purtarea măștii de protecție cu cea a cravatei sau pantofilor cu toc! Șeful Executivului a precizat că oamenii trebuie să se obișnuiască să se apere de virus purtând mască de protecție, deși mulți de plâng că acest lucru este dificil.


LUDOVIC ORBAN, premierul României
"Cred că omul nu s-a născut cu cravata la gât, de exemplu. Cu toate acestea, ne-am obișnuit cu cravata la gât. Omul nu s-a născut încălțat, cu toate acestea mă uit și acum pe gazon la pantoful cu toc cui. Omul s-a obișnuit cu astfel de lucruri și cred că adaptabilitatea noastră este cea care trebuie să genereze resortul de evoluție și de mișcare într-o direcție care mi se pare firească și normală."

 

Premierul a mai precizat că până când va fi descoperit un vaccin împotriva noului coronavirus, oamenii trebuie să se protejeze cât mai bine, să poarte mască de protecție, să se dezinfecteze, să se spele pe mâini cât mai des și să renunțe la gesturile de afecțiune față de persoanele dragi.


Ludovic Orban le cere românilor să se adapteze purtării măștii de protecție

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Klaus Iohannis l-a desemnat pe Orban premier, în urma consultărilor ( 13 Martie 2020 )

    Ludovic Orban, desemnat premier, pentru a treia oară! Șeful statului, Klaus Iohannis, a declarat că propunerea sa pentru puncția de prim-ministru al României este Ludovic Orban, acesta fiind singurul nume pe care l-a primit, în urma consultărilor avute cu partidele politice.

  • Orban: România nu poate menține ținta de deficit bugetar ( 13 Noiembrie 2019 )

    Premierul Ludovic Orban, pesimist în ceea ce privește pragul deficitului bugetar! Șeful Executivului a declarat că, după părerea sa, nu există șanse ca țara noastră să se mențină, anul acesta, în ținta de deficit bugetar de 3% din Produsul Intern Brut. 

  • PNL îl vrea pe Orban la Primăria Capitalei în locul lui Bușoi ( 22 Februarie 2016 )

    Schimbare de strategie în tabara PNL. Ludovic Orban a fost propus pentru a candida la Primăria București în locul lui Cristian Bușoi. Orban a declarat că este pregătit să urmeze pașii pentru definitivarea candidaturii sale.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2