Date companie
 
 
 
 

Klaus Iohannis l-a desemnat pe Orban premier, în urma consultărilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Martie 2020
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : Ludovic Orban, desemnare
 

Ludovic Orban, desemnat premier, pentru a treia oară! Șeful statului, Klaus Iohannis, a declarat că propunerea sa pentru puncția de prim-ministru al României este Ludovic Orban, acesta fiind singurul nume pe care l-a primit, în urma consultărilor avute cu partidele politice.

KLAUS IOHANNIS, președintele României

"Singura propunere pe care am primit-o este Ludovic Orbam și în consecință, l-am desemnat pe domnul Ludovic Orban pentru poziția de Prim-ministru al Guvernului. Am promisiuni de la toate partidele politice că se vor implica în Parlament pentru a trece cu mare celeritate prin toate procedurile parlamentare, în așa fel încât în foarte scurt timp, posibil deja mâine, să avem votul de învestire a Guvernului Orban."

Consultările cu partidele politice s-au realizat prin teleconferință, întrucât atât Ludovic Orban, cât și toți membrii Biroului politic național s-au autoizolat la domiciliu, după ce au intrat în contact cu parlamentarul Vergil Chițac, care a fost confirmat pozitiv cu coronavirus.

LUDOVIC ORBAN, premierul interimar al României

Ludovic Orban a anunțat, în cursul zilei de astăzi, că nu participă la consultările de la Palatul Cotroceni, pentru a nu-l pune în pericol pe șeful statului.


Klaus Iohannis l-a desemnat pe Orban premier, în urma consultărilor

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2