Date companie
 
 
 
 

Magistratii se confrunta cu un val de procese intentate de cetateni care considera ca au fost disponibilizati in mod abuziv

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Septembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : disponibilizari, sistem bugetar, litigii, preaviz, procese
 

Disponibilizarile operate în sistemul bugetar genereaza o serie de litigii de munca! Magistratii Tribunalului Vaslui, spre exemplu, trebuie sa rezolve 800 de astfel de dosare. Nemultumitii provin, însa, si din rândul fostilor salariati ai companiilor private, care spun ca au fost dati afara în mod abuziv si spera sa li se faca dreptate.

VIORICA MACOVEI, fost angajat A.J.O.F.M. Vaslui : "Am fost planificatorul principal la Textila Vaslui, 20 de ani aproape, apoi în `93 am intrat în somaj. Am crescut fata ca a fost foarte bolnava si în 2000, în noiembrie 2000 am intrat la Agentia Judeteana de Somaj. Pe 1 septembrie, când m-am prezentat la serviciu mi s-a pus preavizul în brate. În perioada aia, când s-au dat testarile de restructurare eu eram în spital internata cu perfuzie la mâna, nu aveam cum sa ma prezint eu acolo, cu toate ca, trebuia sa fiu anuntata."

ADRIAN CÂRLAN, director, A.J.O.F.M. Vaslui : "În momentul asta, as putea sa va spun ca 9 persoane, fizic, au plecat din sânul institutiei, cu parere de rau. Exista si o persoana care a primit preavizul sau în perioada în care s-au facut restructurarile se afla în spital. La fel, nemultumita de faptul ca a folst disponibilizata. Este foarte posibil sa fie!"

Potrivit NewsIn, peste 400 de vasluieni le-au intentat procese, anul acesta, fostilor angajatori.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2