Date companie
 
 
 
 

Mâncarea gata preparată pentru masa de Crăciun ne poate omorî

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Decembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : magazine, substante, toxic, mancare, preparate, aditivi, nutritionisti
 

Masa de Crăciun ne poate pune viața în pericol! Potrivit R/News, nutriționiștii spun că sarmalele gata preparate și cârnații din galantarele magazinelor alimentare conțin aditivi periculoși pentru sănătate.

CRISTIAN MĂRGĂRIT, nutriționist "Carnea tocată ar trebui să fie tocată grosier, pe vremuri se toca cu satârul și să fie consumată fără prajeală. Evident, ar trebui să o consumăm cât mai aproape de momentul tocării."

Potrivit studiilor în domeniu, mezelurile procesate industrial sunt pline de substanțe care au drept scop conservarea îndelungată, cu riscul afectării organismului. Maioneza pentru salata bouef poate conține 90% substanțe dăunătoare organismului, iar maslinele sunt îmbibate de aditivi alimetari si sare.

CRISTIAN MĂRGĂRIT, nutriționist "Diverse substanțe care sunt puse acolo ca să le conserve, dar care se pot transforma în clorură de potasiu, care știm bine ce efecte negative are. Este o substanță toxică, care poate să ne oprească oxigenul și pe termen lung să dea moartea."

Lipsa de educație alimentară îi face pe consumatori să nu se teamă de urmări, atunci când consumă alimente gata preparate.

VOX "- Masline mancați? - Da! - La alea negre sunt niște probleme. - Da, știu, sunt colorate artificial. - Și nu vă e frică? - Nu, am anticorpi."

Cozonacii, dulciurile și sucurile din galantare sunt, la fel, pline de aditivi și coloranți artificiali dăunători sănătății.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2