Date companie
 
 
 
 

Marii actori ai României au organizat un spectacol caritabil pentru Szobi Cseh

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Iunie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : teatru, spectacol caritabil
 

A sfidat moartea de nenumărate ori în lunga sa carieră de cascador, însă acum se luptă zi de zi cu ea din cauza unei maladii grave, care i-a luat în stăpânire organismul. Este povestea îndrăgitului actor Szobi Cseh, aflat acum pe patul de spital. Marii actori de astăzi, care pe vremuri i-au fost elevi, și-au dat întâlnire pe scena Teatrului Național din București, acolo unde au organizat un spectacol caritabil pentru cel mai cunoscut cascador român.

AMBIANȚĂ MAIA MORGENSTERN: "Un îndemn, ca toți, acolo, să punem..o sumă frumușică.”

MAIA MORGENSTERN, actriță: „De-a lungul vieții, m-am raportat, m-am gândit, dacă aveam nevoie de un sprijin. Din multe puncte de vedere, la Szobi mă gândeam, la el mă gândesc.”

OANA PELLEA, actriță: „În primul rând, e un bărbat foarte frumos, în al doilea rând este un fenomen de putere psihică. E un om foarte puternic și Doamne Ajuta!”

CRINA MATEI, actriță: „Ne spunea de fiecare dată, fetelor, stați liniștite, notele vor fi mari, dar încercați să nu țineți spada, sabia, precum bătătorul.”

De pe patul de spital, Szobi le-a transmis un mesaj prin telefon prietenilor și spectatorilor.

AMBIANȚA TITRATĂ SZOBI CSEH: „În 3, 4 săptămâni, vă spun că o să fiu nou, cât de curând, că mă ocup de mine.”

Scopul acestui spectacol a fost strângerea de fonduri pentru Szobi, care anul trecut, la vârsta de 70 de ani, a fost diagnosticat cu cancer. Lunar, costul tratamentului se ridică la 9.000 de euro. Marele cascador este internat la Spitalul „Victor Babeș” din Capitală.

AMBIANȚĂ CÂNTĂ: "JE NE REGRETTE RIEN !!!!!"« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Actorul Nae Alexandru, invitat la Național FM ( 27 Februarie 2020 )

  Nae Alexandru, cu o carieră de 13 ani la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” a împărtășit din experințele lui ascultătorilor Național FM. Acesta a venit si cu sfaturi ultile pentru tinerii actori, aflați la început de drum.

 • Farmecul scenei: A început Festivalul de Teatru Școlar în limba spaniolă ( 14 Februarie 2020 )

  A început cea de-a XVI-a ediție a Festivalului Național de Teatru Școlar în limba spaniolă. Competiția, la care participă elevi ai secțiilor bilingve româno-spaniolă din toată țara, se desfășoară la Palatul Național al Copiilor din Capitală. Elevii au pregătit piese de teatru captivante și spectacole pe cinste pentru public.

 • Premiera spectacolului ”D'ale carnavalului”, la Teatrul Masca ( 8 Noiembrie 2019 )

  ”D`ale carnavalului”, în premieră la Teatrul Masca! Aseara a avut loc marea premieră a mult așteptatului spectacol regziat de Mihai Mălaimare. Carnavalul care este inspirat după operele lui Ion Luca Caragiale...

 • Musicalul "Parcul de Distracții", un real succes ( 28 Octombrie 2019 )

  Musical de excepție, pentru cei mici! "Parcul de distracții" este un spectacol 100% românesc, interpretat de micuții actori ai Teatrului Muzical de Copii București. Cei mici nu au fost, însă singuri pe scenă, ci au avut parte de compania unor actori consacrați precum Anca Țurcașiu, Daniel Burcea sau Maria Baciu, și de cea a artiștilor Orchestrei Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București.

 • Un nou experiment al Laboratorul de Teatru DENS, la București ( 3 Iulie 2019 )

  Începe cel mai ambitios eveniment teatral al anului! Laboratorul de Teatru DENS oferă din nou cadrul ideal pentru ieșirea din rutină și pentru experiment. Laboratorul, inițiat în 2016, sub coordonarea lui Oleg Loevski, critic...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2