Date companie
 
 
 
 

Premiera spectacolului ”D'ale carnavalului”, la Teatrul Masca

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Noiembrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : teatru, masca, premiera, carnaval, regia, malaimare
 

”D`ale carnavalului”, în premieră la Teatrul Masca! Aseara a avut loc marea premieră a mult așteptatului spectacol regziat de Mihai Mălaimare. Carnavalul care este inspirat după operele lui Ion Luca Caragiale, „D’ale Carnavalului” și „Conu’ Leonida față cu reacțiunea”, este o realitate alterată, o lume inversă, o lume în care haosul este domnitor și inițiator al tuturor gândurilor, cuvintelor și gesturilor posibile, o sarabandă a lucrurilor anapoda care stârnesc un râs eliberator. Toate personajele sunt cuprinse de această stare specială și absolut toate caută un anume echilibru în noua realitate, aceea în care masca face parte din cotidian.

MIHAI MĂLAIMARE, regizor "A fost un lucru extrem pentru că toyuși noi oferim publicului de ani de zile discurs nonverbal și sunt convins că în sală erau și spectatori care vin, aproape, numai la noi. Și spectatori care au putut să descopere că da, iată, un mare text, un Caragiale, poate fi jucat și ăn felul ăsta. După părerea mea nicio replică din piesa lui Caragiale nu lipsește. "

VOX "Super! Foarte fain!"

VOX "Foarte interesantă, pentru că are momente de mișcare din care trebuie să înțelegem anumite lucruri și partea de cântat la fel care este senzațională și transmite."

VOX "A fost interesant. Este prima oară când particip la genul ăsta de spectacol."

VOX "Spectacolul mi-a părut foarte grozav și aștept mai multe spectacole pentru că îmi plac foarte mult."

Mai sunt programate reprezentații in zilele de 9, 16, 17, 23 și 30 noiembrie.


Premiera spectacolului ”D'ale carnavalului”, la Teatrul Masca

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Invitație la premiera musicalului „Next to Normal – (A)normal”, la Teatrul de Operetă „Ion Dacian” din București ( 17 Iunie 2021 )

  În pregătire, premiera națională a musicalului „Next to Normal – (A)normal” la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București! Premiera este programată vineri, la ora 18:00.

 • La 1 iunie se elimină purtatul măștii pe plajă ( 6 Mai 2021 )

  Situația pandemică, analizată de premierul Florin Cîțu în timpul unei vizite la Constanța. Primul ministru speră la o cât mai bună coloaborare între operatorii economici și autorități pentru a se găsi cele mai potrivite măsuri pentru un sezon estival de succes. Reprezentanți ai industriei au venit cu soluții pentru siguranța turiștilor, aceștia oferind susținere inclusiv campaniei de vaccinare, a explicat Florin Cîțu.

 • Raluca Turcan a cerut să fie amendată ( 31 Martie 2021 )

  Raluca Turcan anunță că a cerut să fie amendată, după ce a apărut în mai multe imagini fără mască, alături de alte persoane. "A fost o neatenție pentru care îmi pare rău, nicidecum nu a fost o sfidare sau nepăsare”, scrie Turcan pe Facebook. 

 • Au fost stabilite condițiile în care începe școala pe 8 februarie ( 5 Februarie 2021 )

  Condițiile în care va începe școala, în 8 februarie, au fost clarificate. Din start, școlile își deschid porțile în funcție de incidența infectărilor cu SARS CoV-2 la mia de locuitori. Ministerul Educației a publicat pe site-ul edu.ro...

 • Condițiile în care masca de protecție NU este obligatorie ( 26 Octombrie 2020 )

  Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis, astăzi, conditiile în care purtarea măștii NU este obligatorie! Și aceasta în contextul în care weekend-ul trecut, Poliția Capitalei a aplicat amenzi bucureștenilor...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2