Date companie
 
 
 
 

Premiera spectacolului ”D'ale carnavalului”, la Teatrul Masca

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Noiembrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : teatru, masca, premiera, carnaval, regia, malaimare
 

”D`ale carnavalului”, în premieră la Teatrul Masca! Aseara a avut loc marea premieră a mult așteptatului spectacol regziat de Mihai Mălaimare. Carnavalul care este inspirat după operele lui Ion Luca Caragiale, „D’ale Carnavalului” și „Conu’ Leonida față cu reacțiunea”, este o realitate alterată, o lume inversă, o lume în care haosul este domnitor și inițiator al tuturor gândurilor, cuvintelor și gesturilor posibile, o sarabandă a lucrurilor anapoda care stârnesc un râs eliberator. Toate personajele sunt cuprinse de această stare specială și absolut toate caută un anume echilibru în noua realitate, aceea în care masca face parte din cotidian.

MIHAI MĂLAIMARE, regizor "A fost un lucru extrem pentru că toyuși noi oferim publicului de ani de zile discurs nonverbal și sunt convins că în sală erau și spectatori care vin, aproape, numai la noi. Și spectatori care au putut să descopere că da, iată, un mare text, un Caragiale, poate fi jucat și ăn felul ăsta. După părerea mea nicio replică din piesa lui Caragiale nu lipsește. "

VOX "Super! Foarte fain!"

VOX "Foarte interesantă, pentru că are momente de mișcare din care trebuie să înțelegem anumite lucruri și partea de cântat la fel care este senzațională și transmite."

VOX "A fost interesant. Este prima oară când particip la genul ăsta de spectacol."

VOX "Spectacolul mi-a părut foarte grozav și aștept mai multe spectacole pentru că îmi plac foarte mult."

Mai sunt programate reprezentații in zilele de 9, 16, 17, 23 și 30 noiembrie.


Premiera spectacolului ”D'ale carnavalului”, la Teatrul Masca

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2