Date companie
 
 
 
 

Noi proiecte de infrastructură

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Ianuarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : infrastructura, fond
 

Fond special pentru infrastructura din România! În scopul finanțării unor proiecte de infrastructură rutieră, Guvernul a aprobat un proiect de lege prin care se înființează un fond special, de dezvoltare a drumurilor, arata site-ul ziare.com. De unde vor veni banii?

ALEXANDRA GEORGESCU, reporter: "Fondul de dezvoltare a drumurilor va fi alimentat din amenzile incasate pentru neutilizarea rovinietei si dintr-o cota de 5% din incasarile aferente tarifului de utilizare a drumurilor publice. In documentul postat pe site-ul Departamentului de Infrastructura condus de ministrul delegat Dan Sova se arata ca Sumele ramase neutilizate la sfarsitul anului se reporteaza in anul urmator, fiind utilizate cu aceeasi destinatie."

Guvernul a anuntat anterior ca ar vrea sa infiinteze un fond dedicat proiectelor de infrastructura rutiera, care sa fie alimentat de banii obtinuti din acciza suplimentara de 7 eurocenti/litru de carburant. Insa in decembrie, aceasta masura, care trebuia sa intra in vigoare la 1 ianuarie 2014, a fost amanata cu trei luni.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Căprioare otravite cu raticid, pe un fond de vânătoare din județul Olt ( 4 Februarie 2020 )

  Șapte căprioare au fost găsite moarte, la marginea unei păduri, pe un fond de vânătoare din Bălteni, județul Olt! Unele dintre corpurile neînsuflețite deja erau mâncate de păsări. Conform reprezentanților Agenției...

 • Noutăți în programele ”Rabla” și ”Rabla Plus” ( 12 Noiembrie 2019 )

  Administrația Fondului pentru Mediu a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în programul Rabla și Rabla Plus. În această etapă, au fost acceptate două dosare pentru două autovehicule electrice.

 • Situația Pilonului II de pensii, neclară ( 23 Aprilie 2019 )

  Guvernul este dator să clarifice situația pensiilor private obligatorii! Asociația Participanților în Fonduri de Pensii cere Executivului lămuriri în privința viitorului pilonului II de pensii. Reprezentanții asociației spun că sunt...

 • Lucrare de infrastructură care nu duce nicăieri, în București ( 9 Martie 2019 )

  Administrația Capitalei nu pare să aibă soluții pentru fluidizarea traficului. În vreme ce șoferii petrec ore întregi în trafic, lucrările de infrastructură care ar putea fluidiza circulația stau și ele încremenite la stop.

 • Investiții pentru Prelungirea Ghencea ( 26 Septembrie 2018 )

  Consiliul General al Municipiului București a aprobat proiectul de hotărâre privind investiția de aproape 559 de milioane de lei pentru lucrările la infrastructura din Prelungirea Ghencea. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2