Date companie
 
 
 
 

Noi surprize, la "Opriți Timpul"

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Martie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : invitati, Opriți timpul
 

Spectacolul de televiziune, „Opriți Timpul”, vă pregătește noi surprize! Mult îndrăgiții Gabriel Cotabiță și Cătălin Crișan se cunosc de o viață și sunt prieteni foarte buni.

ambianta

Apropiații s-au învățat cu tachinările lor permanente, dar tot mai sunt persoane luate prin surprindere și care chiar ar putea pune la îndoială relația de prietenie dintre cei doi. Să apari într-o emisiune și să fii luat de un alt invitat la întrebări de genul "tu ce cauți aici?", nu se întâmplă în fiecare zi. Ce i-a răspuns Gabriel Cotabiță lui Cătălin Crișan și ce reacție a avut acesta, vedeți în ediția de duminică, de la ora 13.00, în cadrul spectacolului de televiziune "Opriți Timpul", difuzat la Național TV.

ambianta

Tot atunci aflați noutăți despre noua dietă a lui Cătălin Crișan, dar și ce piesă celebră proprie a auzit ca marș funebru la o înmormântare.


Noi surprize, la "Opriți Timpul"

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Pregătiri de Paște, la Favorit TV ( 18 Aprilie 2021 )

  La Favorit TV, pregătirile pentru programul de Paște sunt în toi. De Sfintele sărbători pascale, îndrăgita prezentatoare Raluca Diaconu vă așteaptă la Favorit TV cu muzică pe sufletul românului, tradiții ca...

 • Au început pregătirile pentru noul spectacol de televiziune, „START SHOW ROMÂNIA” ( 13 Septembrie 2020 )

  Spectacolul de televiziune "Opriți Timpul" a ajuns la final! Astăzi, telespectatorii au putut urmări ultima ediție best of a emisiunii, care a inclus cele mai bune momente ale edițiilor prezentate de îndrăgiții artiști Corina Chiriac și Adrian Enache în primăvara acestui an. Spectacolul continuă însă, la Național TV.

 • Ultima ediție best of a emisiunii „Opriți Timpul” ( 12 Septembrie 2020 )

  Ultima ediție a emisiunii „Opriți Timpul”, mâine de la ora 13:00, la Național TV! Timp de aproape trei ore, veți putea revedea cele mai bune momente din spectacolul de televiziune prezentat de îndrăgiții artiști Corina Chiriac și Adrian Enache în primăvara acestui an.

 • Pe 10 mai, spectacolul începe la Național TV de la ora 13.00 ( 4 Mai 2020 )

  „Opriți Timpul”, din nou în topul preferințelor telespectatorilor! Spectacolul cu îndrăgita cântăreață Corina Chiriac și efervescentul Adrian Enache drept prezentatori, a realizat, ieri, o medie de audiență de 443.000 persoane la nivel național, pentru fiecare minut al emisiunii. Minutul de aur a fost atins la ora 14.59, când spectacolul de televiziune a fost urmărit de 673.000 de persoane. A fost înregistrată cea mai bună performață din acest sezon, dar și din ultimii 6 ani.

  AMBIANTA

 • 500.000 de oameni au oprit timpul, alături de noi ( 20 Aprilie 2020 )

  De Sfintele Paști, telespectatorii celui mai nou spectacol de televiziune din România, “Opriți Timpul”, au avut parte de o ediție specială maraton, de patru ore. Iar eforturile echipei care realizează emisiunea dumneavoastră preferată, din fiecare duminică, au fost răsplătite, pentru că ați ales să fiți alături de noi. 291.000 de persoane au urmărit fiecare minut din "Opriți Timpul", emisiune prezentată de îndrăgiții Corina Chiriac și Adrian Enache.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2