Date companie
 
 
 
 

Noi surprize, la "Opriți Timpul"

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Martie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : invitati, Opriți timpul
 

Spectacolul de televiziune, „Opriți Timpul”, vă pregătește noi surprize! Mult îndrăgiții Gabriel Cotabiță și Cătălin Crișan se cunosc de o viață și sunt prieteni foarte buni.

ambianta

Apropiații s-au învățat cu tachinările lor permanente, dar tot mai sunt persoane luate prin surprindere și care chiar ar putea pune la îndoială relația de prietenie dintre cei doi. Să apari într-o emisiune și să fii luat de un alt invitat la întrebări de genul "tu ce cauți aici?", nu se întâmplă în fiecare zi. Ce i-a răspuns Gabriel Cotabiță lui Cătălin Crișan și ce reacție a avut acesta, vedeți în ediția de duminică, de la ora 13.00, în cadrul spectacolului de televiziune "Opriți Timpul", difuzat la Național TV.

ambianta

Tot atunci aflați noutăți despre noua dietă a lui Cătălin Crișan, dar și ce piesă celebră proprie a auzit ca marș funebru la o înmormântare.


Noi surprize, la "Opriți Timpul"

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Noutăti și sfaturi din modă, la Opriți Timpul! ( 4 Aprilie 2020 )

  Spectacolul de televiziune, "Opriți Timpul", vă așteaptă cu o nouă ediție de colecție! Emisiunea voastră preferată de dumincă v-a pregătit pentru a treia ediție surprize de proporții și invitați pe măsură.

 • În 29 martie, o nouă premieră "Opriți Timpul" ( 28 Martie 2020 )

  Spectacolul de televiziune, "Opriți Timpul", vă așteaptă la o nouă ediție! Distracția va fi garantată de artiști îmdrăgiți de publicul larg. Corina Chiriac, Adrian Enache și Taraful Cleante v-au pregătit multe momente de neuitat, enigme și muzică live, toate acestea alături de coregrafiile spectaculoase ale baletului High Class.

 • "Opriți Timpul", în topul audiențelor ( 23 Martie 2020 )

  Noul sezon al spectacolului de televiziune ”Opriți timpul” a început triumfător! Emisiunea preferată de duminică, Opriți Timpul, difuzată în data de 22 Martie 2020 pe Național Tv, a realizat o medie de audiență de 306.000 de telespectatori la nivel național.

 • „Opriți Timpul”, în casele românilor ( 22 Martie 2020 )

  Astăzi, s-a ridicat cortina celui de-al XII-lea sezon al spectacolului de televiziune „Opriți Timpul”, la Național TV! La ora 13.00, Corina Chiriac, Adrian Enache și invitații lor și-au făcut intrarea în casele dumneavoastră, cu muzică...

 • Aurelian Temișan, pedepsit la "Opriți Timpul" ( 18 Martie 2020 )

  Noul sezon al îndrăgitei emisiuni „Opriți Timpul”, vine cu multe surprize, începând cu 22 martie! Mai sunt doar patru zile până duminică, când cortina sezonului al 12-lea se ridică pentru a dezvălui un spectacol de televiziune complet.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2