Date companie
 
 
 
 

Nunta fastuoasa a lui Cristi Borcea, in Pipera

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : piscina, nunta Cristi Borcea, limuzine
 

Masini scumpe, haine de firmã, bijuterii pretioase, covor rosu si petrecere pe marginea piscinei în acorduri de pian. Pe scurt, nunta lui Cristi Borcea, eveniment ce a avut loc in Pipera. Nasul Gigi Becali le-a oferit mirilor o limuzinã ca dar de nuntã.

VOX: În special nasii ne-au plãcut, mireasa, nu, cã a stricat casa la familie cu trei copii. -Nu e frumoasã? Nu, cã nu mi-a fãcut plãcere sã o vãd."

VOX: "Am vãzut-o foarte putin. Mai frumoasã e sotia lui care este..."

VOX: "Sã facã trei, patru copii, Borcea e frumos, nu trebuie sã-l acuzãm numai pe el."

VOX: "Borcea e la a doua cãsãtorie nu-si are rost. Trebuia sã-si ia unul mai tânãr. -Dacã se iubesc? -Nu existã asa ceva. (...) Aici în joc sunt banii. -Rochia v-a plãcut? -A costat 20 de mii de euro. -E simplã, am vãzut rochii foarte frumoase."

Vox preot : "Mirii veseli, preotii seriosi si-au fãcut datoria. -Emotii a avut mireasa? -Nu, a avut o atitudine normalã."

AMBIANTÃ (foc de artificii)

Petrecerea s-a încheiat dimineatã, cu putin înainte de ora 6.00. Atunci au plecat spre casã Cristi si Alina Borcea, cu o limuzinã albã. Mirele stãtea pe bancheta din dreapta soferului pentru cã mireasa ocupa cu rochia amplã tot scaunul din spate.

AMBIANTÃ (plecare Borcea)

Nasul Gigi Becali a rezistat pânã aproape de ora 5.00. A plecat la volanul masinii sale, nu înainte de a povesti cum s-a simtit la nunta anului.

GIGI BECALI, nasul lui Cristi Borcea: "-Cum a fost? -A fost extraordinar... -Ati dansat, v-ati distrat? -Am dansat... tot neamul românesc sã fie sãnãtos si sã nu mai fiti rãutaciosi si sã comentati tot felul de tâmpenii. Oamenii de aia fac nunti, ca sã se distreze si cu cât sunt mai bogati le fac mai somptuoase si mai bogate."

ADRIAN MINUNE, cântãret: "Totul m-a impresionat. Atât Cristi, cât si Alina sunt niste oameni deosebiti si pur si simplu zâmbetul lor face totul.(...) Nu trebuie neapãrat sã stai pe câteva zeci de milioane ca sã faci o nunta frumoasã, sunt constient cã sunt si alti miri care sunt mai amãrâti, dar nunta iese tot atât de frumoasã ca a lui Borcea si a Alinei."

Catalogată drept nunta anului, cel puțin sub aspectul opulenței, cununia lui Cristi Borcea face parte din seria nunților tot mai spectaculoase din ultima vreme. Pretul evenimentului? Peste un milion de euro.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Ștrandurile și piscinele, redeschise de luni ( 13 Iunie 2020 )

  De luni, cluburile de vară cu piscine exterioare pot primi iarăși clienți. Administratorii sunt obligați să respecte normele de prevenire a răspândirii coronavirusului stabilite prin ordin comun al ministrului tineretului...

 • Intoxicați cu clor, la o piscina din Suceava ( 7 Ianuarie 2016 )

  Incident grav la o piscină din Suceava! 16 persoane, printre care și trei copii, s-au intoxicat cu clor la un centru SPA. Oamenii, care veniseră să se relaxeze în piscină, au simțit un miros puternic de clor și au sesizat reprezentanții centrului SPA. Aceștia le-au dat asigurări că nu vor păți nimic, însă, după câteva ore, cele 16 persoane au dat semne...

 • Ștrandurile și parcurile acvatice au fost pline ochi în acest weekend ( 14 Iunie 2015 )

  Aglomerație la ștrandurile și parcurile acvatice din Capitală! Preferată în acest sezon este piscina cu valuri, care a fost neîncăpătoare. 

 • Sport de voie, după mesele îmbelșugate de Paște ( 14 Aprilie 2015 )

  Sălile de fitness, luate cu asalt după Paște! Hotărâți să dea jos kilogramele acumulate în urma meselor îmbelșugate, oamenii au trecut la un program intensiv de exerciții fizice, sub îndrumarea antrenorilor. Turiștii care au ales să petreacă Paștele pe litoral au căutat să reintre în formă cu ajutorul înotului la piscină. Unii, mai curajoși, au plonjat în apele mării.

 • Câțiva turiști, printre care și un copil de cinci ani, intoxicați cu clorul din piscina unui hotel din Bran ( 23 Iunie 2014 )

  De la piscină, la spital! Doua familii din Brasov, patru adulți și 3 copii, au petrecut weekend-ul la Bran-Moeciu, însă, l-au încheiat la spital, după ce s-au intoxicat cu clor în piscina hotelului de patru stele în care s-au cazat. Printre persoanele intoxicate cu această substanță se află și un copil de cinci ani. Turiștii au sesizat Protecția Consumatorilor, iar inspectorii s-au deplasat imediat la fața locului.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2