Date companie
 
 
 
 

O femeie are mania de a strânge deșeuri, pe care le-a depozitat în casă și în fața blocului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Noiembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : focar, focsani, infectie
 

Focar de infecție într-un cartier Focșani! O femeie de 58 de ani și-a umplut apartamentul cu deșeuri, și, pentru că nu mai avea loc înăuntru, a decis să le depoziteze, în saci, și în fața blocului. Exasperați de miros, vecinii au alertat autoritățile.

VOX, administrator: "Mutându-se de la vechea locuință la noua locuință a găsit de cuviința să aducă toate aceste lucruri, dar pe care nu le mai poate depozita în casă pentru că apartamentul este deja plin cu alte gunoaie."

Femeia s-a mutat într-un apartament de la parterul blocului în urmă cu șase luni. Ea are obiceiul să strângă resturi și obiecte aruncate la gunoi. Vecinii sunt îngroziți și spun că nu mai suportă mirosul.

VOX: "E infecție totală, am probleme cu inima, este normal?"

VOX: "Ne-a terminat cu mizeria. TAIEE 06.04 Miroase și pe scară până sus la etajul IV miroase. Când deschide ușa ne-a terminat."

Locatarii blocului au făcut plângeri la primărie, la direcția de sănătate, la mediu și la poliția locală. Autoritățile au spus însă că nu pot interveni în apartamentul femeii, pentru că este proprietatea privată. În schimb, sacii cu gunoaie au fost strânși de muncitorii trimiși de primărie.

VOX, reprezentant primărie: "Noi am trimis o mașină, normal e domeniu public, să curățăm locul. Adunăm, încărcăm și ducem la rampa de gunoi."

Bătrâna trebuie să plătească o amendă de 1.000 de lei. Vecinii se tem însă că nu vor simti prea mult mirosul de aer curat, atâta timp cât vecina lor continuă să traiască în mizerie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Ne-a părăsit Bogdan Stanoevici ( 12 Ianuarie 2021 )

  Bogdan Stanoevici nu mai este printre noi. Actorul și omul politic Bogdan Stanoevici, în vârstă de 62 de ani, a decedat în această dimineață.

 • Focar de coronavirus, în Spitalul de Psihiatrie Nucet ( 19 Noiembrie 2020 )

  Focar de coronavirus, la Spitalul de Psihiatrie din orașul Nucet, județul Bihor! Unitatea sanitară a intrat în carantină, după ce 17 pacienți și mai multe cadre medicale s-au infectat cu Sars CoV-2.

 • Muncitorii străini de pe un șantier din București, pozitivi la coronavirus ( 23 August 2020 )

  Cel mai mare focar de coronavirus din București, identificat pe un șantier din Sectorul 4, unde lucrează muncitori străini! După ce au fost testați pozitiv, peste 100 de muncitori indieni, nepalezi, dar și de alte...

 • Deținutul evadat la Focșani a fost capturat ( 22 Septembrie 2019 )

  Deținutul de la Peniutenciarul Focșani, care a evadat, vineri, de la punctul de lucru Golești, a fost prins! Polițiștii l-au capturat, aseară, în jurul orei 22:30, pe raza comunei Poiana Cristei, după circa 30 de ore de căutări...

 • Un nou focar de pestă porcină, în județul Galați ( 7 August 2019 )

  Pesta porcină africană le dă mari bătăi de cap locuitorilor din județul Galați! Un nou focar a fost depistat în comuna Negrilești, aproape de granița cu Republica Moldova. În comuna sunt înregistrate 143 de curți cu un efectiv de...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2