Date companie
 
 
 
 

O profesoară împrumuta bani de la părinții elevilor, dar uita să-i înapoieze

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Noiembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : profesoara, targu Jiu, bani imprumut
 

Acuzații grave, la adresa unei profesoare de la un liceu din Târgu Jiu! Părintele unui elev susține că aceasta i-ar fi cerut bani cu împrumut, dar a uitat să-și plătească datoria, deși au încheiat o chitanță de mână, cu scadența în luna septembrie.

VOX victimă :" Mi-a cerut 300 de euro. Și cât i-ați dat? I-am dat doar 10 milioane, cinci bancnote de 200 de lei, pe ăia i-am avut în casă. Îi țineam pentru lemne, pentru pâine. Eu sunt cardiac, nu știi când se întâmplă ceva."

Pentru că au trecut deja două luni de când omul ar fi trebuit să-și recupereze banii, acesta a făcut reclamație la poliție, la Inspectoratul Școlar și la judecătorie.

DANIEL TICA, purt. de cuv., I.S.J. Gorj: "Polițiștii efctuează verificări pentru a stabili dacă, în acest caz, sunt întrunite elementele constitutive ale vreunei infracțiuni, urmând să propună soluții legale ."

Conducerea școlii susține că, în lipsa unei sentințe definitive, nu va putea să-i oprească profesoarei banii din salariu, dar va declanșa o anchetă administrativă.

GABRIEL AMZA, dir. adj., Liceul Auto Târgu Jiu: "Câți părinți sunt implicați în această poveste? Eu știu de doi părinți, deci cel care a făcut, a citat-o pe doamna profesoară, și alt părinte ."

Deși se afla în școală, profesoara acuzată că ar fi luat bani cu împrumut, fără să-i restituie, nu a vrut să facă vreo declarație.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • FSLI cere Guvernului și Parlamentului măsuri pentru combaterea violenței în școli ( 4 Decembrie 2017 )

  Federația Sindicatelor Libere din Învățământ cere Guvernului, dar și parlamentarilor României, măsuri de protecție pentru dascăli, în situațiile în care sunt agresați fizic sau verbal. Federația sindicală a depus la Parlament...

 • Anchetă în cazul profesoarei agresate de elevi, în Teleorman ( 3 Decembrie 2017 )

  Anchetă în cazul incidentului de la Școala Gimnazială din comuna Poroschia, județul Teleorman! Inspectorii școlari vor fi, luni, la școală, pentru a afla cum a fost posibil ca profesoara să fie lovită și umilită de elevi în timpul orei.

 • Zilele Municipiului Târgu Jiu, sărbătorite cu fast ( 20 Mai 2015 )

  Spectacol grandios la Târgu Jiu, unde sunt serbate Zilele Municipiului. Lasere și focuri de artificii au deschis seria de evenimente care marchează 609 ani de la atestarea documentară a orașului. Marea atracție a serii a fost o proiecție video pe un ecran de apă care se ridica din râul Jiu. 

 • A supraviețuit după ce a fost trăsnit de un fulger ( 28 Iulie 2014 )

  Un bărbat din Gorj a supraviețuit în mod miraculos după ce a fost lovit de trăsnet. Incidentul a avut loc la marginea orașului Târgu Jiu, în timp ce omul își plimba cei doi câini. Și-a pierdut conștiința pentru câteva secunde, după care nu și-a mai simțit picioarele. Medicii sunt și ei uimiți că bărbatul a scăpat numai cu unele leziuni. 

 • Șpagă de minimum 500 de euro la bacalaureat, la un liceu din Arad ( 1 Iulie 2014 )

  Adjunctul șefului Inspectoratului Școlar Județean Arad, Mihai Spânu, implicat în scandalul mitei la bacalaureat, va sta 30 de zile în arest la domiciliu, fiind acuzat de trafic de influență! Anchetatorii au mai decis ca inspectoarea Simona Crîsnic și profesoara Lavinia Biț să fie cercetate în libertate, în acest caz. Cadrul didactic a fost filmat de anchetatori în timp ce negocia tarifele pentru trecerea examenului...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2