Date companie
 
 
 
 

Oana Zăvoranu a mers la vrăjitoare pentru a-și rezolva problemele

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Oana Zavoranu, Pepe, vrajitoare din Chitila, divort
 

Disperată de implicatiile divorțului, Oana Zăvoranu a apelat si la vrăjitoarele din Chitila! Partenera lui Pepe până la inceputul acestui an speră că, astfel, va găsi o solutie la problemele pe care le are in ultimul timp.

VOX vrăjitoare: "A venit la mine doamna Oana Zãvoranu, i-am deschis cãrtile de tarot. (...) Nu are niciun fel de legãturã cu Pepe venirea ei la mine, are legãturã personal cu ea."

Dupã câteva minute de discutii, vrãjitoarele si-au amintit însã cã, în timpul petrecut cu Oana, au abordat si subiectul Pepe. Ele au gãsit si explicatia pentru care cei doi nu mai sunt împreunã.

VOX vrăjitoare: "A intervenit între ei ceva necurat. Si-a bãgat dracu coada, cum se spune în româneste. Ce se întâmplã cu el e necurat. El nu a plecat de lângã ea din propriul lui instinct. Este ceva la mijloc pe care o sã îl aflati pe parcursul timpului."

AMBIANȚĂ: "Doamne ajutã cu soroc, sã nu mai stea farmecele pe loc, sã rãmânã curatã, argintatã, de la Dumnezeu lãsatã, ca apa din fântânã si ca busuiocul din grãdinã."

VOX: "Se va împãca cu Pepe, dar mai dureazã pentru cã este o urã si o nemultumire între ei doi care nu cântãreste amândoi ura care este între ei din cauza cã are farmece fãcute."

Oana a spus ca vizita la vrajitoare are legatura cu asa-zisele blesteme din partea mamei sale.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2