Date companie
 
 
 
 

Octavian Ursulescu, petrecere aniversară la împlinirea a 72 de ani

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Iulie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : credinta, aniversare, asociatia, octavian, ursulescu, demnitate
 

Petrecere surpriză la aniversarea a 72 de ani de viață! Cel mai iubit prezentator de spectacole, Octavian Ursulescu, este nu doar un cronicar muzical valoros, dar și un interlocutor alături de care ai putea sta la povești ore în șir. Pe 17 iulie, artistul a împlinit 72 de ani. În semn de prețuire, Asociația Credință și Demnitate, a cărui membru este, i-a organizat o petrecere surpriză, la unul din cele mai cunoscute restaurante din București. La petrecere au participat artiști și prieteni, ce și-au dorit să îi fie alături marelui prezentator.

VALETINA SPÂNU, președinte ACD "Noi îl iubim foarte mult, este întotdeauna aproape de noi. La ceas aniversar, toți, și cred că toți românii, prin intermediul meu, îi doresc multă sănătate, bucurii, împliniri cred că nu mai e nevoie pentru că a avut de-a lungul anilor."

STELA ENACHE, interpretă de muzică ușoară "Octavian Ursulescu merită mult mai multă atenție pentru că este un om cu totul și cu totul deosebit, special, un profesionist desăvârșit. Îl stimez, îl iubesc și îi urez la mulți ani."

MĂRIOARA MAN GHEORGHE, interpretă de muzică populară  "Pentru acest domn, acest minunat Octavian Ursulescu, cel mai frumos, cel mai distins prezentator al nostrum, al României, am vrut să-i facem o surpriză și cred că ne-a reușit. Chiar merită să avem grijă de oameni care domnul Octavian Ursulescu să-i onorăm și să le cântăm un mulți ani trăiască pentru toată viața lor, pentru tot ce a făcut pentru această țară."

Deși a crezut că se află la un eveniment al Asociației Credință și Demnitate, maestrul a a banuit că principalul personaj al evenimentului este chiar el.

OCTAVIAN URSULESCU, prezentator "Am cam mirosit eu surpriza așa, că mi s-a părut cam ciudat, a doua zi, după ziua mea de naștere, după aniversarea mea, dar pentru că și anul trecut, doamna Valetina Spânu împreună cu Alexandra Dobre, directoarea Centrului pentru Seniori al Municipiului București mi-au făcut o surpriză de acest gen, am și glumit că anul viitor n-o să mai cad în capcană."

Alături de ”regele microfonului”, cum a mai fost supranumit Octavian Ursulescu, au petrecut și membrii Asociației Credință și Demnitate, care au dansat, au cântat și s-au simțit ca în tinerețe. În 1983, Octavian Ursulescu a prezentat pentru prima oară Festivalul de la Mamaia. A prezentat 13 ediții ale Festivalului de la Mamaia și numeroase concursuri și evenimente. Și-a început cariera de jurnalist încă din liceu publicând poezii în revista liceului și ulterior a început să colaboreze cu ziarul Scînteia Tineretului. Din 1990, este redactor la revista Actualitatea Muzicală a Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor. Emisiuni ca ”Steaua fără nume”, ”Șlagăre în devenire”, ”Meridianele cântecului”, ori sute de festivaluri și concursuri de dans sportiv prezentate fac parte din palmaresul îndrăgitului Octavian Ursulescu.
« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Campania ”Are nevoie de tine. Vorbește cu EA” lansează lupta împotriva cancerului de sân ( 5 Octombrie 2019 )

  Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer și o cunoscută companie farmaceutică lansează lupta împotriva cancerului de sân, în cadrul campaniei ”Are nevoie de tine. Vorbește cu EA”! Organizatorii și voluntarii implicați...

 • Conferința Națională în domeniul Educației, la a V-a ediție ( 6 Iunie 2019 )

  Sistemul de învățământ din România, pus în discuție la Conferința Națională în domeniul Educației, organizată la București. În cadrul celei de-a V-a ediții a conferinței organizate de Asociația „Ține de Noi”, împreună cu Fundația Hanns Seidel – România...

 • Concert aniversar Azur, la Sala Palatului ( 27 Martie 2019 )

  Patru decenii de Azur! Îndrăgita formație marchează aniversarea celor 40 de ani de activitate cu un mega-concert, sub genericul ”Petrecere la Palat”, ultimul pe care trupa fondată de Nelu Vlad îl va mai susține. Azur va concerta la Sala Palatului...

 • Proiect de lege privind resursele hidrominerale, în dezbatere ( 18 Martie 2019 )

  În pregătire, o lege care ar putea avea ca efect scumpirea apei îmbuteliate! Ministerul Economiei a pus în dezbatere un proiect de lege privind resursele hidrominerale, care prevede ca terenul adiacent surselor de apă...

 • Florin Piersic, spectacol aniversar la 83 de ani ( 27 Ianuarie 2019 )

  Actorul Florin Piersic, sărbătorit regește la împlinirea vârstei de 83 de ani! El și-a sărbătorit ziua de naștere la Cluj-Napoca, în cadrul unui spectacol omagial la cinematograful care îi poartă numele. La spectacol au asistat peste 800 de persoane.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2