Date companie
 
 
 
 

Octavian Ursulescu, petrecere aniversară la împlinirea a 72 de ani

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Iulie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : credinta, aniversare, asociatia, octavian, ursulescu, demnitate
 

Petrecere surpriză la aniversarea a 72 de ani de viață! Cel mai iubit prezentator de spectacole, Octavian Ursulescu, este nu doar un cronicar muzical valoros, dar și un interlocutor alături de care ai putea sta la povești ore în șir. Pe 17 iulie, artistul a împlinit 72 de ani. În semn de prețuire, Asociația Credință și Demnitate, a cărui membru este, i-a organizat o petrecere surpriză, la unul din cele mai cunoscute restaurante din București. La petrecere au participat artiști și prieteni, ce și-au dorit să îi fie alături marelui prezentator.

VALETINA SPÂNU, președinte ACD "Noi îl iubim foarte mult, este întotdeauna aproape de noi. La ceas aniversar, toți, și cred că toți românii, prin intermediul meu, îi doresc multă sănătate, bucurii, împliniri cred că nu mai e nevoie pentru că a avut de-a lungul anilor."

STELA ENACHE, interpretă de muzică ușoară "Octavian Ursulescu merită mult mai multă atenție pentru că este un om cu totul și cu totul deosebit, special, un profesionist desăvârșit. Îl stimez, îl iubesc și îi urez la mulți ani."

MĂRIOARA MAN GHEORGHE, interpretă de muzică populară  "Pentru acest domn, acest minunat Octavian Ursulescu, cel mai frumos, cel mai distins prezentator al nostrum, al României, am vrut să-i facem o surpriză și cred că ne-a reușit. Chiar merită să avem grijă de oameni care domnul Octavian Ursulescu să-i onorăm și să le cântăm un mulți ani trăiască pentru toată viața lor, pentru tot ce a făcut pentru această țară."

Deși a crezut că se află la un eveniment al Asociației Credință și Demnitate, maestrul a a banuit că principalul personaj al evenimentului este chiar el.

OCTAVIAN URSULESCU, prezentator "Am cam mirosit eu surpriza așa, că mi s-a părut cam ciudat, a doua zi, după ziua mea de naștere, după aniversarea mea, dar pentru că și anul trecut, doamna Valetina Spânu împreună cu Alexandra Dobre, directoarea Centrului pentru Seniori al Municipiului București mi-au făcut o surpriză de acest gen, am și glumit că anul viitor n-o să mai cad în capcană."

Alături de ”regele microfonului”, cum a mai fost supranumit Octavian Ursulescu, au petrecut și membrii Asociației Credință și Demnitate, care au dansat, au cântat și s-au simțit ca în tinerețe. În 1983, Octavian Ursulescu a prezentat pentru prima oară Festivalul de la Mamaia. A prezentat 13 ediții ale Festivalului de la Mamaia și numeroase concursuri și evenimente. Și-a început cariera de jurnalist încă din liceu publicând poezii în revista liceului și ulterior a început să colaboreze cu ziarul Scînteia Tineretului. Din 1990, este redactor la revista Actualitatea Muzicală a Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor. Emisiuni ca ”Steaua fără nume”, ”Șlagăre în devenire”, ”Meridianele cântecului”, ori sute de festivaluri și concursuri de dans sportiv prezentate fac parte din palmaresul îndrăgitului Octavian Ursulescu.
« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Daruri de Crăciun, pentru orfanii din Munteni Buzău ( 24 Decembrie 2019 )

  Moș Crăciun nu i-a uitat pe copiii rămași orfani în urma tragicului accident de microbuz din Ialomița. Reprezentanții Asociației Române pentru Propaganda Istoriei Aeronauticii București-Otopeni, in frunte...

 • 15 ani de Favorit TV ( 15 Decembrie 2019 )

  Sărbătoare mare, la Favorit TV, care împlinește, astăzi, 15 ani! Și cum poate sărbători altfel, televiziunea cântecelor noastre, decât cu un maraton de muzică autentică românească, dans și voie bună! Sunt 15 ani de când...

 • La ceas aniversar! S-au împlinit 60 de ani de la înființarea secției de Autovehicule Rutiere ( 12 Decembrie 2019 )

  Moment aniversar la Universitatea Politehnică București! Se împlinesc 60 de ani de la înființarea specializării Autovehicule Rutiere. La eveniment au participat peste 150 de foști studenti și dascăli ai acestei prestigioase unități de învățământ. Rând pe rând actuali și foști profesori au vorbit despre importantă înființării acestei facultăți pentru dezvoltarea industriei de construcții de autoturisme din țară noastră.

 • Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței asupra Femeilor ( 25 Noiembrie 2019 )

  Este Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței asupra Femeilor. În fiecare an, pe 25 noiembrie, este marcată în toată lumea prin manifestații și acte de condamnare a diverselor forme de violență îndreptate asupra femeilor.

 • Corina Chiriac, la ceas aniversar ( 26 Octombrie 2019 )

  Sărbătoare în familia Național TV! Realizatoarea emisiunii 'Opriți Timpul', marea noastră artistă Corina Chiriac a împlinit o vârstă rotundă. Corina Chiriac a marcat, de asemenea, și 50 de ani de carieră. 

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2