Date companie
 
 
 
 

Ordonanta 50 ar putea fi modificata pentru a nu mai fi aplicabila creditelor ipotecare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Septembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ordonanta 50, modofocare, credite ipotecare
 

Ordonanta 50, pasibila de modificare! La numai trei luni de la aprobare, Ordonanta care prevede eliminarea comisioanelor ilegale aplicate de banci ar putea fi modificata, in sensul ca nu ar mai fi aplicabila creditelor ipotecare. Cel putin asa a declarat Gheorghe Piperea, unul dintre avocatii clientilor nemultumiti de clauzele din contractele bancare, informeaza Newsin.

GHEORGHE PIPEREA, avocat : "Se pare ca în Parlament în Camera Deputatilor, urmeaza sa se modifice Ordonanta ca sa nu se mai aplice creditelor ipotecare, adica celor mai imporante si celor mai consistente."

Legea creditelor, în forma initiala, fusese abrogata de Guvern la propunerea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, pentru a elimina o serie de comisioane bancare si in scopul introducerii unei formule mai transparente de calcul a dobânzilor pentru toate tipurile de credite.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Ordonanta 50 nu se aplică retroactiv ( 16 Decembrie 2010 )

  Românii care au deja credite vor rãmâne cu acelasi numãr de comisoane si taxe impuse de bãnci. Aceasta este decizia pe care au luat-o deputatii din Comisia de Buget-Finante in privința Ordonanței 50.

 • Deputații din Comisa buget-finanțe: OUG 50, doar pentru creditele noi ( 15 Decembrie 2010 )

  Ordonanța 50 nu se va mai aplica pentru creditele în derulare, ci doar la creditele noi! Decizia a fost luata de membrii Comisiei de buget-finanțe din Camera Deputatilor. Modificarea articolului 95 a trecut cu 15 voturi pentru, 5 împotrivă și 3 abțineri.

 • Bancile amenință cu blocarea creditării, dacă Ordonanța 50 nu se modifică ( 25 Noiembrie 2010 )

  Băncile nu vor mai acorda nici un credit populatiei, daca Ordonanța 50, care i-a obligat pe bancheri să elimine o serie de comisioane abuzive, nu va fi modificată, Este amenintarea transmisã public de presedintele Asociatiei Române a Bãncilor.

 • S-a dat prima sentință nefavorabilă clienților unei bănci ( 17 Noiembrie 2010 )

  Tribunalul București a dat prima sentință nefavorabilă clienților unei bănci. Magistratii au respins cererea formulată de avocați pentru suspendarea ratelor clienților.

 • Istvan Szekely: ''Ordonanța 50 nu este europeană'' ( 1 Noiembrie 2010 )

  Țara noastră riscă aplicarea procedurii de infringement dacă nu adoptă măsurile necesare pentru modificarea Ordonanței 50 pe 2010. Este ceea ce sustine directorul de țară pentru România în cadrul Comisiei Europene, Istvan Szekely.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2