Date companie
 
 
 
 

Propunerile lui Tudor-Tim Ionescu, candidat ALDE la Primăria Sectorului 6

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 August 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sector 6, alde, Tudor-Tim Ionescu
 

Sănătate, siguranță și curățenie. Sunt câteva dintre propunerile lui Tudor-Tim Ionescu, candidat ALDE la Primăria Sectorului 6, pentru locuitorii acestei zone, cu foarte mult potențial, așa cum o definește chiar el. L-am întâlnit pe Tudor în fața Spitalului Colțea, un loc emblematic al Bucureștiului și foarte important pentru el. Explicația?

TUDOR-TIM IONESCU, candidat ALDE, Primăria Sector 6

“În urmă cu 35 de ani, în 4 martie, m-am născut chiar în acest spital, spitalul Colțea, care este de altfel primul spital din România, construit în 1704, deci iată ce istorie avem aici și nu pot, când trec pe aici să nu mă gândesc că avem sectoare în București care nu au astăzi, în 2020, un spital. Aici mă refer evident la sectorul 6, care nu are un spital al său, așa cum îmi doresc să avem și este normal. Vorbim despre peste 400 de mii de persoane care locuiesc în acest sector și care nu ar trebui să iasă din sector pentru a beneficia de servicii medicale.”

“În calitate de consilier general eu am votat pentru construirea unui spital în sectorul 6, încă din anul 2018, în Consiliul General al Municipiului București, dar iată că nu s-a întâmplat nimic până în acest moment și consider acest lucru inacceptabil. Eu cred că un mandat de primar este mai mult decât suficient pentru a construi acest lucru. Se poate face apel la bugetul local, la bugetul național, plus fonduri europene.”

Activitățile culturale sunt și ele o parte a programului lui Tudor Tim Ionescu pentru primărie. Și nu din întâmplare.

TUDOR-TIM IONESCU, candidat ALDE, Primăria Sector 6

“O bună parte din copilăria mea, pentru că blocul meu avea acces către una din sălile Teatrului Odeon, și copil fiind mă jucam mult pe acolo, m-am împrietenit cu personalul de la teatru, am văzut spectacolele direct de pe scenă și m-a fascinat acest lucru. Am înțeles cât de important este să ai un lider, o dezvoltare culturală, ceea ce îmi doresc și pentru sectorul 6, Teatrul Giulești, zona Favorit, complexul Orizont, toate aceste zone pot deveni reale centre culturale pentru comunitățile din aceste zone, care să fie un loc de dezvoltare personală, de recreere.”

Am mers, așadar, cu Tudor Tim Ionescu în sectorul 6, zona Lacul Morii. Un loc unde vine frecvent, însoțit de câinele său, Zar, un ciobănesc malinois foarte comunicativ.

TUDOR-TIM IONESCU, candidat ALDE, Primăria Sector 6

“Una din zonele la care țin foarte mult. După înot, artele marțiale sunt al doilea sport pe care îl practic și întotdeauna veneam cu colegii mei, veneam și alergam aici. Melancolia acelor momente este contrabalansată de faptul că aici un s-a schimbat nimic de 25 de ani, este neîngrijit, insula este mai degradată. Iar acest loc ar trebui să fie o oază de apă, de relaxare, de liniște. Acest loc arată nerespectarea promisiunilor de foarte mulți aleși locali.”

Un lucru pe care Tudor Tim Ionescu își propune să îl schimbe. Pentru binele locuitorilor sectorului 6, dar și al prietenilor lor fideli....

"Bravo, Zar!"« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Fără luminițe în Sectorul 6 ( 17 Noiembrie 2020 )

  Un alt fel de Crăciun! În acest an nu vor fi montate luminițe de Crăciun în Sectorul 6! Așa susține primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu. Acesta spune că e timpul prea scurt ca să facă o achiziție și că preferă să dea banii pe altceva mai important.

 • Candidata ALDE la Primăria Sectorului 1, Amalia Nenovici, un om pentru oameni ( 22 August 2020 )

  Un om pentru oameni! Așa se descrie Amalia Nenovici, în vârstă de 31 de ani, candidata ALDE pentru Primăria Sectorului 1 al Capitalei! Tânără și entuziastă, candidata ALDE are o viziune amplă și complexă asupra...

 • Planurile lui Ion Valentin Voicu, candidat ALDE la Primăria Sectorului 5 ( 21 August 2020 )

  Sectorul 5 al Bucureștiului este, poate, cel care aduce cea mai mare provocare viitorului edil. Pentru că o vizită în Sectorul 5 înseamnă o schimbare de peisaj brutală, de la o zonă la alta. L-am însoțit pe candidatul ALDE...

 • Propunerile Ramonei Mezei, candidat ALDE la Primăria Sectorului 2 ( 20 August 2020 )

  Modernizarea școlilor, cât mai multe creșe și locuri de parcare. Sunt doar câteva dintre proiectele Ramonei Mezei, candidat ALDE la Primăria Sectorului 2. Ramona a decis să își pună experiența în slujba cetățenilor Sectorului 2 pentru că s-a confruntat cu o serie de probleme aici, unde ea își desfășoară activitatea, iar fiul ei, Mihnea, învață.

 • Propunerile lui Adrian Vlad Chiotan, candidat ALDE la Primăria Sectorului 4 ( 19 August 2020 )

  Familia, casa și locul de muncă sunt cele mai importante lucruri în viața fiecăruia dintre noi, ne mărturisește Adrian Vlad Chiotan, un bucureștean care a decis să se dedice cetățenilor sectorului 4. L-am cunoscut pe reprezentantul ALDE, Adrian Vlad Chiotan, în Parcul Carol, unde ne-a vorbit despre valorile după care s-a ghidat de-a lungul timpului.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2