Date companie
 
 
 
 

Protestele din Piața Universității au concurat cu o comedie jucată la Teatrul Național

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Ianuarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : manifestatii, Teatrul National, piesa de teatru
 

Protestele din Capitală din cea de-a șasea zi au concurat cu...o piesă de teatru! Peste o mie de persoane au ales să meargă la Teatrul Național, pentru a urmări o comedie cu titlul ,,Dineu cu proști", în loc să participe la manifestațiile de la Universitate. La câțiva pași de protest, spectacolul s-a jucat cu casa închisă.

VOX: "Am ales teatrul ca arata vremurile de pe strada. Ori teatrul, ori strada, tot una este ."

VOX: "O piesă care se poarta astazi. M-am gandit in timpul piesei ca aici e manifestatia si la manifestatie e teatru."

VOX: "Am venit sa vedem o piesa de teatru foarte foarte frumoasa, ne mai cultivam si noi."

Între timp, protestatarii strigau de zor împotriva președintelui României.

AMBIANȚĂ: ''Jos Basescu! Jos Basescu!''

Piesa trebuia pusă în scenă din 22 decembrie 2011, însă a fost amânată din cauza îmbolnăvirii unui actor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Teatrul Național "Vasile Alecsandri" din Iași, printre cele mai frumoase teatre din lume ( 7 Ianuarie 2019 )

  Teatrul Național "Vasile Alecsandri" din Iași se află, din nou, pe locul al doilea în clasamentul celor mai frumoase teatre din lume! Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, pe pagina sa de pe rețeaua sa de socializare, după ce BBC a publicat recent un clasament în acest sens.

 • Proteste cu mii de oameni în toată țara ( 6 Noiembrie 2015 )

  Manifestații de amploare în toată țara. Zeci de mii de oameni au ieșit din nou pe străzi, în semn de solidaritate față de victimele incendiului din clubul Colectiv, dar și pentru a protesta față de clasa politică. La Constanța, peste 3.000 de oameni au ieșit în stradă.

 • Mii de oameni au sărbătorit în stradă alegerea lui Iohannis ( 17 Noiembrie 2014 )

  Mii de oameni ai iesit în centrul Capitalei, pentru a sarbatori victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale! Aproape 6.000 de sustinatori s-au strâns în Piata Universitatii. Înainte de sarbatoarea din piata, oamenii s-au adunat în fata guvernului si au încercat sa ajunga la sediul PSD, dar au fost opriti de jandarmi.

 • Miting cu scandal pentru susținerea Ținutului Secuiesc, la Târgu Mureș ( 11 Martie 2014 )

  Miting cu scandal pentru susținerea Tinutului Secuiesc, la Târgu Mures! Câteva zeci de persoane au aruncat cu petarde și s-au îmbrâncit cu forțele de ordine, după manifestațiile prilejuite de comemorarea secuilor uciși în 1854, eveniment la care au participat circa 3.000 de oameni. Scandalul a fost iscat de câteva zeci de manifestanti veniți din Ungaria, membri ai miscarii Garda Maghiară, care au plecat într-un marș...

 • Mitinguri pro și contra eutanasierii maidanezilor, în fața Parlamentului ( 10 Septembrie 2013 )

  Bucureștiul, capitala manifestațiilor pro și contra eutanasierii maidanezilor! Sute de oameni au ieșit în fața Parlamentului, unde au protestat față de nepăsarea autorităților în ceea ce privește situația câinilor fără stăpân. Unii s-au pronunțat pentru adunarea maidanezilor de pe străzi, alții au scandat împotriva eutanasierii.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2