Date companie
 
 
 
 

Recital extraordinar al pianistei Luiza Borac, la palatul M

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Octombrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : luiza borac, recital, mogosoaia, recital extraordinar, premiera
 

Premiera la Palatul Mogosoaia! O piesa apartinând compozitorului Robert Schumann, descoperita recent a fost cântata în prima auditie româneasca de pianista Luiza Borac. Evenimentul a avut loc în cadrul stagiunii "Muzica la Palatele Brâncovenesti", editia a II-a. Pe lânga Schumann, au fost interpretare si piese compuse de Frederic Chopin.

SEBASTIAN CRACIUN, director artistic "Muzica la Palatele Brâncovenesti" : "Un recital extraordinar sustinut de o pianista in mare voga, abia intoarsa dintr-un tuneru din Statele Unite ale Americii. Este una dintre marile noastre artiste pe care o recuperam azi"

"Am ascultat foarte mult pe internet si de fiecare data m-a impresionat si vreau sa vad si live"

"Imi place muzica, palatul. E frumos! Imi aduce aminte ca Marta Bibescu a trait aici. Are energier pozitiva palatul!"

Pianista Luiza Borac a sustinut numeroase concerte si recitaluri pe scene din întreaga lume si are, in palmares zeci de distinctii nationale si internationale.

DAN CROITORU, director general, Palatele Brancovenesti : "Oferim totdeauna spectacole de calitate. Multumim si institutului polonez pentru sprijinul acordat asa cum deja v-am obisnuit la Mogosoaia muzica buna suna tot timpul"

Stagiunea "Muzica la Palatele Brâncovenesti" se încheie pe 17 octombrie. Atunci este programat un recital sustinut de violoncelistul Alexandru Morosanu, pianista Tatiana Morosanu si violonistul Liviu Scripcaru. Intrarea este libera.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Premiera spectacolului ”D'ale carnavalului”, la Teatrul Masca ( 8 Noiembrie 2019 )

  ”D`ale carnavalului”, în premieră la Teatrul Masca! Aseara a avut loc marea premieră a mult așteptatului spectacol regziat de Mihai Mălaimare. Carnavalul care este inspirat după operele lui Ion Luca Caragiale...

 • ”D'ale carnavalului”, la Teatrul ”Masca” ( 2 Noiembrie 2019 )

  Premieră de zile mari, la Teatrul Masca! Piesa de comedie „D’ale carnavalului”, de referință în creația lui Ion Luca Caragiale, este pusă în scenă în mod inedit, la Teatrul Masca, în regia lui Mihai Mălaimare.

 • Premiera filmului ”La Gomera”, la Festivalul de la Cannes ( 19 Mai 2019 )

  Filmul „La Gomera“, regizat de Corneliu Porumboiu, apreciat la Festivalul de la Cannes! “La Gomera”, în traducere ”Fluierătorii” a avut premiera sâmbătă seară la Cannes, în cadrul secțiunii oficiale a festivalului.

 • ”Figurativul contemporan”, la Palatul Mogoșoaia ( 16 Februarie 2018 )

  Vești bune pentru iubitorii de artă! Palatul Mogoșoaia găzduiește expoziția ”FIGURATIVUL CONTEMPORAN – o privire asupra colecției Petrovici”. Vasile Petrovici, colecționar pasionat, a adunat, în decursul mai multor decenii...

 • Cină romantică la înălțime ( 29 August 2015 )

  Cina romantică , la mare înălțime! Este ultima modă printre cuplurile cu dare de mână, care vor să guste aventuri inedite. Organizatorii pun totul la punct în cel mai mic detaliu. Bucătarii pregătesc gustări rafinate, care pot fi savurate în timp ce perechea plutește la 50 de metri înălțime, deasupra Bucureștiului.  Atmosfera romantică este completată de acordurile divine ale viorii.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2