Date companie
 
 
 
 

Recital extraordinar al pianistei Luiza Borac, la palatul M

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Octombrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : luiza borac, recital, mogosoaia, recital extraordinar, premiera
 

Premiera la Palatul Mogosoaia! O piesa apartinând compozitorului Robert Schumann, descoperita recent a fost cântata în prima auditie româneasca de pianista Luiza Borac. Evenimentul a avut loc în cadrul stagiunii "Muzica la Palatele Brâncovenesti", editia a II-a. Pe lânga Schumann, au fost interpretare si piese compuse de Frederic Chopin.

SEBASTIAN CRACIUN, director artistic "Muzica la Palatele Brâncovenesti" : "Un recital extraordinar sustinut de o pianista in mare voga, abia intoarsa dintr-un tuneru din Statele Unite ale Americii. Este una dintre marile noastre artiste pe care o recuperam azi"

"Am ascultat foarte mult pe internet si de fiecare data m-a impresionat si vreau sa vad si live"

"Imi place muzica, palatul. E frumos! Imi aduce aminte ca Marta Bibescu a trait aici. Are energier pozitiva palatul!"

Pianista Luiza Borac a sustinut numeroase concerte si recitaluri pe scene din întreaga lume si are, in palmares zeci de distinctii nationale si internationale.

DAN CROITORU, director general, Palatele Brancovenesti : "Oferim totdeauna spectacole de calitate. Multumim si institutului polonez pentru sprijinul acordat asa cum deja v-am obisnuit la Mogosoaia muzica buna suna tot timpul"

Stagiunea "Muzica la Palatele Brâncovenesti" se încheie pe 17 octombrie. Atunci este programat un recital sustinut de violoncelistul Alexandru Morosanu, pianista Tatiana Morosanu si violonistul Liviu Scripcaru. Intrarea este libera.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2