Date companie
 
 
 
 

Scandal pe bugetul de la primaria Capitalei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sorin oprescu, primaria capitalei, Marian Vanghelie, scandal buget, bani pentru noul stadion, stadionul Lia Manoliu, reducere buget, edilul-sef
 

Disputa pe bugetul Capitalei continuă! Dupa ce banii alocati noului stadion national au fost tăiați, social-democratii vin cu precizari. Ei spun că nici un consilieri PSD nu a votat pentru reducerea bugetului. Vina ii apartine edilului-sef, Sorin Oprescu, spune Marian Vanghelie.

MARIAN VANGHELIE - presedinte PSD Bucuresti: "Deci datoritã consilierilor PSD, s-a oprit sedinta si s-au pus bani înapoi la tot ce înseamnã infrastructurã si aici e o gresealã a primarului general, pentru cã banii i-a pus global si nu se întelegea. (...) Deci, consilierii PSD au votat cum trebuia sã voteze."

Reactia lui Vanghelie vine după ce Sorin Oprescu s-a plâns cã bugetul alocat pentru stadionul Lia Manoliu i-a fost tăiat de consilierii PD-L, ajutati de alti doi de la PSD. Ideea l-a supărat si pe presedintele social-democratilor.

VICTOR PONTA - presedinte PSD: "Pentru noi este important ca Bucurestiul sã poatã sã functioneze în continuare în afara influientelor si dorintelor financiare ale doamnei Elena Udrea (...) Cine voteazã cu PD-L sau Udrea nu mai are ce cãuta în PSD, indiferent ce explicatie are."

Scandalul a izbucnit luni, dupã ce, din toatlul celor 382 de milioane de lei necesari viitorului stadion, consilierii generali au tăiat 235 de milioane. Primarul general a solicitat Instituției Prefectului să se pronunțe asupra legalității bugetului votat de Consiliul General.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Primăria Capitalei are datorii curente de 2,5 miliarde de lei. ( 14 Ianuarie 2021 )

  Primăria Capitalei, îngropată în datorii! Edilul Municipiului București, Nicușor Dan, a anunțat că instituția pe care o conduce are conturile blocate încă din luna august, din cauza unei datorii totale de peste două miliarde de lei.

 • Marian Vanghelie rămâne în arest la domiciliu ( 4 August 2015 )

  Marian Vanghelie rămâne în arest la domiciliu! Așa a decis Tribunalul București, în dosarul în care primarul suspendat al sectorului 5 este acuzat că a atribuit preferențial contracte de achiziții publice cu primăria, în schimbul unui "comision" de 20%.

 • Primăria Capitalei tace cu privire la șeful A.S.P.A., Răzvan Băncescu, dar dă undă verde hingherilor la prins câini ( 9 Iulie 2014 )

  Nicio reacție din partea Primăriei Capitalei, privind scandalul în care este implicat șeful Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor, Răzvan Băncescu. Acesta, deși are statut de funcționar public și este șef al unei instituții importante a Capitalei, aflată în subordinea Primăriri Generale a Municipiului București, s-a bătut în plină stradă cu mai multe persoane, împărțind pumni și picioare cum...

 • Sorin Oprescu și Călin Murg s-au certat în cadrul ședinței de la Primărie ( 13 Decembrie 2011 )

  Scandal ca la ușa cortului la Primaria Capitalei! Edilul-șef, Sorin Oprescu, și-a iesit din fire și a părăsit sala chiar înainte de începerea ședinței convocată de el. Totul a început atunci când consilierul PDL Romeo Pop l-a întrebat pe Oprescu dacă firmele care l-au susținut în campania electorală din 2008 sunt implicate în afaceri cu medicamente și aparatură sanitară.

 • Parcarea de la Universitate, gata in mai ( 25 Noiembrie 2011 )

  Parcarea subterana cu 400 de locuri de la Universitate va fi gata în primavara anului viitor. Promisiunea a fost facuta de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, dupa ce a inspectat santierul. Lucrarea costa aproximativ 13 milioane de euro si ar fi trebuit finalizata în aceasta toamna.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2