Date companie
 
 
 
 

Tâlhari la drumul mare opriți cu focuri de armă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Martie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : talhari, Ilfov
 

Tâlharii periculoși din Ilfov au fost reținuți! Bărbații urmăreau mașini în trafic, șicanau șoferii, le înțepau cauciucurile, iar apoi îi jefuiau. Actionau ca în filme: mascati si înarmati cu bâte. Ultimele victime sunt doi soti care veneau cu multi bani în capitala, ca să cumpere marfă pentru un magazin.

VOX: victime
"Aceste două mașini m-au depasit, au ramas în peco, iar m-au depășit, mi-au atras atentia.
A intrat prin portiera din față, mi-a apucat geanta cu bani, soțul a venit să mă ajute și a mai venit un individ cu o bâtă și l-a atacat pe soț"

Dacă victimele se opuneau, hoții deveneau extrem de violenți

VOX:
"Trăgea de geantă, eu trăgeam, am apucat să îl mușc de mână, soțul a venit pe partea cealaltă. I-a atacat cu cricul
Ce vrei mă tu? Vrei bătaie? Îți arăt eu ție bătaie. Și în secunda următoare mi-a și dat-o. M-a lovit la cap pe partea dreaptă, a văzut că nu m-a pus jos..în secunda urmatoare a venit poliția, foarte multe împușcături"

Politistii i-au încolțit pe infractori în Chitila și în Pantelimon.

CLAUDIA BURADA, purtător de cuvânt, IJP Ilfov: "S-au tras focuri de armă atât în plan vertical pentru avertisment cât și asupra anvelopelor."

Hoții acționau si în benzinării: intrau în mașini în timp ce șoferii mergeau să plătească. Acum ei riscă pâna la 10 ani de închisoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Un locuitor din Chiajna critică ironic măsura carantinării ( 23 Noiembrie 2020 )

  Carantinarea localităților de lângă capitală a stârnit indignarea locuitorilor, care o consideră o măsură fără rost. Oamenii spun că o astfel de măsură încurcă și mai mult viața de zi cu zi, fără a avea...

 • Restricții în localitățile din jurul Capitalei, aflate în carantină ( 22 Noiembrie 2020 )

  Capitala a devenit o insulă în mijlocul zonei carantinate. 11 localități din județul Ilfov au intrat în carantină. Nicio persoană nu mai are voie să intre sau să iasă din localitățile respective fără un motiv întemeiat.

 • Urmările ploilor torențiale și avertizarea meteorologilor ( 17 Iunie 2020 )

  Ploile torențiale din ultimele 48 de ore au provocat uinundarea unor străzi și pasaje rutiere din București și județul Ilfov. Cele mai mari probleme au fost la pasaju de pe Șoseaua București-Târgoviște, unde nu s-a mai putut circula.

 • Tâlharii care s-at prezentat drept persoane oficiale, reținuți de polițiști ( 29 Mai 2020 )

  Patru bărbați, reținuți pentru tâlhărie, în urma unor percheziții efectuate în Bucuresti si judetele Ilfov, Dâmbovița si Giurgiu. Potrivit anchetatorilor, la 24 aprilie, trei dintre bărbați au intrat într-un apartament din Capitală...

 • Infractorii, o amenințare după sărbătorile pascale ( 7 Aprilie 2020 )

  Avertisment din partea autorităților! După Paște, autoritățile se așteaptă la o escaladare a fenomenului infracțional. Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, îi avertizează pe infractorii care se întorc în țară că sunt înscriși într-o bază...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2