Date companie
 
 
 
 

Traian Băsescu, huiduit la Serbările Naționale de la Țebea

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Septembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : traian basescu, huiduieli, Tebea
 

Baia de mulțime, pe care președintele Traian Băsescu a făcut-o cu ocazia Serbărilor Naționale de la Țebea, a fost presărată cu huiduieli și înjurături. Incidentele s-au declanșat în momentul în care șeful statului și soția sa încercau să pătrundă printre oamenii adunați în jurul Gorunului lui Horea, pentru a comemora 141 de ani de la moartea lui Avram Iancu.

AMBIANȚĂ HUIDUIELI "Depune coroana presedintele Romaniei Traian Basescu!" (huiduieli)

Fluierăturile s-au făcut auzite și în momentul în care șeful statului a depus o coroană de flori. Avram Iancu s-a născut la 1824, într-o familie de moți înstăriți din comuna Vidra de Sus. De profesie avocat, la Revoluția de la 1848, Avram Iancu era unul dintre vârfurile intelectualității românești transilvănene, care lupta pentru emancipare socială și națională. A fost unul dintre inițiatorii adunărilor publice de la Blaj, organizate în zilele de 30 aprilie, 15-17 mai și 15-23 septembrie 1848. Tot el a fost cel care a condus cetele înarmate de țărani și mineri din Munții Apuseni, în rândurile cărora se bucura de o mare popularitate. Avram Iancu s-a stins din viață la 10 septembrie 1872, în comuna Baia de Criș, și a fost înmormântat în cimitirul de la Țebea, la umbra Gorunului lui Horea.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Traian Băsescu a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei ( 11 August 2020 )

  Lupta pentru fotoliul de primar al Capitalei se întețește! Dacă până acum își anunțaseră candidatura Gabriela Firea, Nicușor Dan și Călin Popescu Tăriceanu, a venit și rândul lui Traian Băsescu să intre în cursă.

 • Băsescu vrea legalizarea prostituției, Turcescu și Ivan se opun ( 23 August 2019 )

  Ideea legalizării prostituției naște noi controverse! Fostul președinte Traian Băsescu a susținut la un post de televiziune legalizarea prostituției, pentru diminuarea fenomenului de trafic de persoane. 

 • Manifestație cu huiduieli ( 24 Ianuarie 2018 )

  Protest la manifestațiile dedicate Zilei Unirii Principatelor, la Iași!În timpul discursului oficialităților, unii dintre oamenii prezenți în Piașa Unirii au huiduit și au scandat "Hoții, hoții", "Vrem autostradă, nu penali pe stradă", și "PSD, ciuma roșie".

 • Poluare cu borhot, în județul Hunedoara ( 6 Noiembrie 2016 )

  Locuitorii orașului Brad, sufocați de mirosul de borhot! Semnalul de alarmă a apărut, mai întâi, în presa locală. Potrivit cotidianului Glasul Hunedoarei, încă din prima jumătate a lunii octombrie oamenii locului sunt agresați zi și noapte de mirosul greu al reziduurilor de la fabricarea țuicii de prune...

 • Traian Băsescu, din nou la atac ( 16 Aprilie 2016 )

  Traian Băsescu iese din nou la rampă! Într-o postare pe Facebook, fostul șef de stat nu a ezitat să-l atace pe Vasile Blaga. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2