Date companie
 
 
 
 

Un deținut de la Penitenciarul din Tg. Mureș a evadat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Martie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : targu mures, alerta, detinut evadat
 

Alertă în Târgu Mureș, după ce un deținut de la Penitenciarul de Minori și Tineri a evadat! Este vorba despre un tânăr de 20 de ani, condamnat pentru furt și care juca fotbal cu alți deținuți, pe un teren de lângă localitatea Sâncraiu de Mureș. Bărabtul a profitat de neatenția gardienienilor, a sărit gardul și s-a făcut nevăzut. Mai multe echipe formate din polițiști și jandarmi îl caută în continuare.

MIHAI HĂBĂLĂU, directorul Penitenciarului Tg. Mureș: " Le zugrãveam camera, aranjam în penitenciar.(...)I-am scos aici la câteva activitãți recreative(...) Supraveghetorul a permis unuia dintre ei sã meargã la toaletã, l-a urmãrit și imediat dupã aceea a și dispãrut."

Tânărul fusese condamnat la un an și jumătate de închisoare în regim semideschis. El urma ca, în ianuarie 2013, să fie propus spre eliberare condiționată. Acum însă, riscă prelungirea pedepsei cu încă cel puțin doi ani de închisoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Starea de alertă, prelungită cu 30 de zile, începând de azi ( 14 Septembrie 2020 )

  Starea de alertă se prelungește, cu încă 30 de zile, începând de astăzi, a anunțat premierul Ludovic Orban. În hotărârea de guvern au fost cuprinse și reguli pentru desfășurarea alegerilor locale din 27 septembrie.

 • Starea de alertă va fi prelungită, a anunțat Klaus Iohannis ( 15 Iulie 2020 )

  Starea de alertă va fi prelungită cu încă 30 de zile! Anunțul a fost făcut de către șeful statului, Klaus Iohannis, după o întrevedere cu premierul Ludovic Orban, precum și cu mai mulți miniștri și consilieri prezidențiali.

 • Viiturile au făcut prăpăd, în câteva județe din țară ( 26 Iunie 2020 )

  Defileul Jiului a fost închis, în cursul dimineții, din cauza viiturilor care au adus cu sine aluviuni, bucăți de stâncă și trunchiuri de arbori! În cursul dimineții, C.N.A.I.R. și Poliția Rutieră au dispus închiderea...

 • Se va prelungi starea de alertă, dar cu mai puține restricții ( 9 Iunie 2020 )

  Se impune prelungirea stării de alertă, dar cu mai putine restricții, a declarat președintele Klaus Iohannis, astăzi, după ședința de la Palatul Cotroceni la care au participat premierul Ludovic Orban...

 • Alertă cu bombă, la Tribunal ( 5 Iunie 2020 )

  Alertă cu bombă la Tribunalul București! Clădirea Tribunalului București a fost verificată de specialiștii pirotehniști după o amenințare cu bombă. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2