Date companie
 
 
 
 

Un nou experiment al Laboratorul de Teatru DENS, la București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Iulie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : teatru, laborator, experiment, nottara, dens, loevski
 

Începe cel mai ambitios eveniment teatral al anului! Laboratorul de Teatru DENS oferă din nou cadrul ideal pentru ieșirea din rutină și pentru experiment. Laboratorul, inițiat în 2016, sub coordonarea lui Oleg Loevski, critic, profesor, producător de teatru, director artistic și director adjunct al Teatrului pentru Tineret din Ekaterinburg, propune, acum, un nou experiment teatral. În acest an se pornește de la trei texte din dramaturgia rusă contemporană.

MARINELA ȚEPUȘ, director, Teatrul Nottara "Spectacolele vor avea loc la Sala Horia Lovinescu, Sala Mare, și două la Sala ”Studio Constantin”, în cursul zilelor de voi și vineri, începând cu orele 18.00. Sunt texte contemporane, vor fi niște experimente cu sunet, cu muzică, cu tot ce se poate face într-un spectacol experimetat."

Laboratorul de Teatru DENS este un proiect unic în mediul teatral din România și prin atenția îndreptată asupra spectatorilor.

MARINELA ȚEPUȘ, director, Teatrul Nottara "E vorba de trei regizori ruși care așa cum au făcut în fiecare an, vor face 3 zile de spectacol în 5 zile, iar, în zilele 6 și 7, vom da reprezentațiile în prezența unui public selecționat dintre spectatorii noștri fideli, care vor avea menirea să vadă toate cele 3 reprezentații și să o voteze pe cea mai bună. Cea mai bună schiță de spectacol va fi montată în mod normal, anul viitor, pe scena noastră."

La fiecare ediție, regizorii invitați sunt personalități din mediul teatral rus și internațional, câștigători ai prestigioaselor Premii Masca de Aur sau profesori la cele mai renumite facultăți de teatru din Rusia. Evenimentul este organizat, în România, de Primăria Municipiului București, prin Teatrul Nottara.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Actorul Nae Alexandru, invitat la Național FM ( 27 Februarie 2020 )

  Nae Alexandru, cu o carieră de 13 ani la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” a împărtășit din experințele lui ascultătorilor Național FM. Acesta a venit si cu sfaturi ultile pentru tinerii actori, aflați la început de drum.

 • Farmecul scenei: A început Festivalul de Teatru Școlar în limba spaniolă ( 14 Februarie 2020 )

  A început cea de-a XVI-a ediție a Festivalului Național de Teatru Școlar în limba spaniolă. Competiția, la care participă elevi ai secțiilor bilingve româno-spaniolă din toată țara, se desfășoară la Palatul Național al Copiilor din Capitală. Elevii au pregătit piese de teatru captivante și spectacole pe cinste pentru public.

 • Premiera spectacolului ”D'ale carnavalului”, la Teatrul Masca ( 8 Noiembrie 2019 )

  ”D`ale carnavalului”, în premieră la Teatrul Masca! Aseara a avut loc marea premieră a mult așteptatului spectacol regziat de Mihai Mălaimare. Carnavalul care este inspirat după operele lui Ion Luca Caragiale...

 • Musicalul "Parcul de Distracții", un real succes ( 28 Octombrie 2019 )

  Musical de excepție, pentru cei mici! "Parcul de distracții" este un spectacol 100% românesc, interpretat de micuții actori ai Teatrului Muzical de Copii București. Cei mici nu au fost, însă singuri pe scenă, ci au avut parte de compania unor actori consacrați precum Anca Țurcașiu, Daniel Burcea sau Maria Baciu, și de cea a artiștilor Orchestrei Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București.

 • Laborator inteligent, la Liceul Teoretic ”Alexandru Ioan Cuza” din București ( 18 Iulie 2019 )

  O oră de geografie, în care elevii pot vedea Polul Nord, jungla amazoniană ori Extremul Orient prin intermediul ochelarilor de realitate virtuală sau o oră de biologie, în care pot studia organele din interiorul corpului uman cu ajutorul...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2