Date companie
 
 
 
 

Un pescar maramuresean a prins in undita o... mitraliera!

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Februarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pescar, somes, mitraliera
 

Întâmplare demnă de poveștile pescărești, pe râul Someș, acolo unde un maramureșean care credea că a reușit să prindă peștele cel mare s-a trezit cu o mitralieră în cârligul lansetei. Pescarul a sunat imediat la poliție pentru a declara arma semiautomată, cu două încărcătoare pline și un amortizor. Incidentul s-a produs pe malul râului Someș, lângă localitatea maramureșeană Cicârlău.

VOX: "Dãdeam la trister si am agãtat un sac si în sacul menajer era o posetã, era arma si încãrcãtoarele."

SIMION PETRAR, I.P.J. Maramureș "O ducem la expertizã, se vor pronunta expertii si vom vedea rezultatele în functie de expertizã."

Din primele cercetări, a rezultat că arma este model american semiautomat folosit în operațiuni speciale, pentru că are amortizor de sunet.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Pescar înecat în apele Mureșului, la Reghin ( 9 Iunie 2019 )

  Caz dramatic, în Reghin! Un bărbat în vârstă de 63 de ani, plecat la pescuit în urmă cu o zi, a fost găsit înecat în râul Mureș. Poliția din Reghin a fost alertată de un bărbat, prieten cu pescarul. Acesta le-a spus polițiștilor...

 • Salvat din colții câinilor ( 21 August 2016 )

  Un pescar amator a salvat un pui de căprioară din colții câinilor! S-a întâmplat la Săcel, în judetul Sibiu, unde omul l-a găsit mai mult mort decât viu. Căpriorul a fost încolțit de o haită de câini și doar o minune a făcut ca pescarul să treaca prin acea zonă și să auda totul.

 • Băiatul dispărut în urmă cu zece zile, găsit mort într-un lac ( 23 Octombrie 2015 )

  Final tragic în cazul băiatului de 14 ani din localitatea Cârna, județul Dolj, care dispăruse în urmă cu mai bine de zece zile! După ce a fost căutat de polițiști, jandarmi și localnici cu drone și câini de urmă, Cristi a fost descoperit fără suflare într-un lac. Părinții au sperat până în ultimul moment că îl vor găsi în viață. Din păcate, acum se pregătesc de înmormântare.

 • Pompierii din Gorj caută un bărbat dispărut în apele Jiului ( 18 Octombrie 2015 )

  Operațiune de salvare, în județul Gorj! Pompierii gorjeni de la Inspecvtoratul pentru Situații de Urgență caută un bărbat de 56 de ani, din localitatea Cocoreni, dispărut în apele Jiului. Omul a plecat în urmă cu două zile la pescuit, împreună cu un vecin. Din cauza frigului, vecinul a preferat să renunțe la pescuit și a plecat acasă.

 • Captură record pe Dunăre ( 19 Septembrie 2015 )

  Un pescar din județul Mehedinți a avut surpriza vieții lui! Bărbatul a prins un somn de 90 de kilograme doar cu ajutorul unei lansete! Peștele gigant va ajunge saramură în farfuriile turiștilor. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2