Date companie
 
 
 
 

24 de filiale PRM au votat pentru debarcare lui C.V. Tudor din fruntea partidului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Iunie 2013
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : prm, Corneliu Vadim Tudor
 

Cutremur în PRM! Corneliu Vadim Tudor a fost debarcat de la șefia partidului, în urma votului exprimat de 24 dintre filialele care au răspuns convocării la București. Liderii de filiale s-au întrecut în acuze la adresa stilului autoritar de conducere al tribunului. Ei au reclamat si rezultatele foarte slabe consemnate de Partidul România Mare la alegerile de anul trecut.

AMBIANȚĂ Pleacă Vadim? Sau rămâne Vadim? Păi, da, vorbesc ca prostul degeaba, dacă nu mă înregistrează nimeni, ce Dumnezeu?!

IOAN BÂLDEA, fost deputat PRM: "Dacă mai consideră cineva că lui Vadim mai poate să i se facă educație la vârsta asta se înșeală! Pentru Vadim, PRM este SRL. (...) Tribunul e cel mai bun orator din țara noastră. Să se ducă, domnule, la Academie, să fie președinte! Să plece din politică! Este cel mai prost politician pe care l-a avut România din `89 încoace."

Cu riscul perpetuării unui scandal intern, membrii PRM au decis și organizarea unui Congres extraordinar, cel mai probabil în data de 27 iulie, pentru a nu-i lăsa lui Corneliu Vadim Tudor timpul necesar unui atac în instanță.

DUMITRU BADEA, fost senator PRM: "Chiar dacă se laudă, domnul președinte C.V. Tudor cu dizolvarea partidului, nu-l poate dizolva. Se dizolvă numai de către congresul partidului, cu două treimi dintre participanți. Numele partidului nu poate să-l retragă. Este o simplă firmă, până la urmă, înregistrată la OSIM. Noi funcționăm conform legii partidelor politice."

În replică, tribunul a declarat că reuniunea care l-a demis este una de "alcoolici" și "pensionari" - "azilul de noapte de Maxim Gorki". Mai mult, Corneliu Vadim Tudor susține că opozanții săi ar fi primit 200.000 euro de la Viorel Hrebenciuc pentru această decizie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Vadim contesta excluderea din PRM ( 6 August 2013 )

  Corneliu Vadim Tudor contestã excluderea din PRM. Fondatorul partidului a depus o contestație în acest sens la Tribunalul București.

 • Corneliu Vadim Tudor, exclus din PRM, la congresul de la Alba Iulia ( 28 Iulie 2013 )

  Președintele fondator al Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, nu mai este membru al partidului pe care l-a creat. Peremiștii au votat excluderea sa, la congresul extraordinar al PRM, desfășurat, sâmbătă, la Alba Iulia, la care tribunul nu a fost prezent. Frâul partidului a fost preluat de Gheorghe Funar, după ce, joi, Vadim Tudor anunțase excluderea acestuia din PRM. Corneliu Vadim Tudor nu acceptă, însă, rezultatul votului de la Alba Iulia...

 • Corneliu Vadim Tudor, acuzat de fals în declarații și evaziune fiscală ( 6 Mai 2011 )

  "Vor să mă distrugă financiar", a tunat europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, după ce inspectorii de integritate l-au reclamat la Parchetul General, pentru posibile infracțiuni de fals în declarații și evaziune fiscală.

 • Corneliu Vadim Tudor, o noua acuzatie ( 14 Ianuarie 2011 )

  Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a fost chemat din nou, vineri, la Parchetul General, pentru a i se aduce la cunoștință o nouă acuzație în dosarul evacuării PRM din sediul de pe strada Emile Zola. Liderul PRM a continuat să lanseze atacuri la adresa președintelui Traian Băsescu și a premierului Emil Boc.

 • Procurorii au început urmărirea penală pe numele lui C.V. Tudor ( 10 Ianuarie 2011 )

  Au început audierile în dosarul legat de evacuarea Partidului România Mare din sediul de pe strada bucureșteană Emile Zola. Primul care s-a prezentat la Parchetul instanței supreme a fost vicepreședintele Marius Marinescu.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2