Date companie
 
 
 
 

Vadim contesta excluderea din PRM

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 August 2013
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : prm, Corneliu Vadim Tudor
 

Corneliu Vadim Tudor contestã excluderea din PRM. Fondatorul partidului a depus o contestație în acest sens la Tribunalul București.

CORNELIU VADIM TUDOR, "Trebuie sa vin personal pentru ca nu am intalnit in istoria politicii romanesti un act de banditism mai nerusinat. ce se intampla azi aici? o judec dupa asa zisa plenara a lor. n-au avut cvorum, au adus oameni de pe strada, au modificat statutul arbitrar. eu va spun, daca nu as fi eu implic direct mi s-ar taia respiratia de uluire. Incerc sa ma obiectivez sa ma distantez, ma gandesc- oamenii astia au condus odata niste institutii, niste oameni. Au fost colonei de securitate, primari! Cum e posibil sa minta si sa fure in halul acesta.

IOAN BALDEA, vicepresedinte PRM:- Noi avem un curs fluent - am tinut cons nat pe 15 iunie, cons nat a progr pe 27 iulie, s-a tinut. S-au luat niste hotãrâri printre care si exclud lui Vadim"

Practic, Corneliu Vadim Tudor contestă decizia plenarei PRM din data de 15 iulie, atunci când a fost exclus din partid. Fostul șef al PRM susține că a venit cu dovada că ar fi fost înlăturat în mod ilegal de la conducerea formațiunii politice. C.V. Tudor s-a prezentat, marți, la Tribunalul București cu CD-uri prin care să demonstreze că anumiți membri au votat de mai multe ori. Gheorghe Funar a fost ales președinte al PRM, la Congresul partidului de la Alba Iulia, cu 530 de voturi din cele 667 valabil exprimate, în timp ce fostul lider al formațiunii Corneliu Vadim Tudor a fost exclus, prin vot deschis.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Corneliu Vadim Tudor, exclus din PRM, la congresul de la Alba Iulia ( 28 Iulie 2013 )

  Președintele fondator al Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, nu mai este membru al partidului pe care l-a creat. Peremiștii au votat excluderea sa, la congresul extraordinar al PRM, desfășurat, sâmbătă, la Alba Iulia, la care tribunul nu a fost prezent. Frâul partidului a fost preluat de Gheorghe Funar, după ce, joi, Vadim Tudor anunțase excluderea acestuia din PRM. Corneliu Vadim Tudor nu acceptă, însă, rezultatul votului de la Alba Iulia...

 • 24 de filiale PRM au votat pentru debarcare lui C.V. Tudor din fruntea partidului ( 16 Iunie 2013 )

  Cutremur în PRM! Corneliu Vadim Tudor a fost debarcat de la șefia partidului, în urma votului exprimat de 24 dintre filialele care au răspuns convocării la București. Liderii de filiale s-au întrecut în acuze la adresa stilului autoritar de conducere al tribunului. Ei au reclamat si rezultatele foarte slabe consemnate de Partidul România Mare la alegerile de anul trecut.

 • Corneliu Vadim Tudor, acuzat de fals în declarații și evaziune fiscală ( 6 Mai 2011 )

  "Vor să mă distrugă financiar", a tunat europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, după ce inspectorii de integritate l-au reclamat la Parchetul General, pentru posibile infracțiuni de fals în declarații și evaziune fiscală.

 • Corneliu Vadim Tudor, o noua acuzatie ( 14 Ianuarie 2011 )

  Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a fost chemat din nou, vineri, la Parchetul General, pentru a i se aduce la cunoștință o nouă acuzație în dosarul evacuării PRM din sediul de pe strada Emile Zola. Liderul PRM a continuat să lanseze atacuri la adresa președintelui Traian Băsescu și a premierului Emil Boc.

 • Procurorii au început urmărirea penală pe numele lui C.V. Tudor ( 10 Ianuarie 2011 )

  Au început audierile în dosarul legat de evacuarea Partidului România Mare din sediul de pe strada bucureșteană Emile Zola. Primul care s-a prezentat la Parchetul instanței supreme a fost vicepreședintele Marius Marinescu.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2