Date companie
 
 
 
 

Disponibilizari la P.M.B.

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Iulie 2010
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : disponibilizari, pmb
 

1.700 de angajati ai Primariei Municipiului Bucuresti vor fi concediati, iar numarul disponibilizarilor nu poate fi negociat. Sindicatele pot negocia doar criteriile dupa care vor avea loc restructurarile.

ROMEL NEAGU, presedinten executiv F.N.S.A : "Deja de saptamana viitoare vor fi discutii chiar pe liste si persoane care vor fi disponibilizate pe langa principiile care vor incerca sa atenueze impactul acestor masuri!"

Procesul de restructurare trebuie finalizat pana pe 14 august, informeaza NewsIn.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Ministrul Finanțelor anunță controale la Primăria Capitalei ( 28 Ianuarie 2020 )

  Război între Ministerul Finanțelor și Primăria Capitalei! Florin Cîțu, șeful de la Finanțe, a anunțat că va dispune o inspecție economico-financiară la Primăria Municipiului București, precum și la companiile municipale aflate în subordine.

 • Comandament de iarnă la P.M.B. ( 9 Ianuarie 2017 )

  Comandament de iarnă, în Capitală! Primarul general, Gabriela Firea, a convocat, luni dimineață, comandamentul la sediul Primăriei Municipiului București, și a dispus măsuri suplimentare în București, după ce meteorologii au anunțat temperaturi nemiloase și revenirea ninsorilor, începând de marți.

 • Ministrul Sănătății anunță că va reduce posturile din minister și DSP-uri ( 10 Iulie 2013 )

  Veste proastă pentru bugetarii din sănătate! Ministrul Eugen Nicolăescu a anunțat că dispăonibilizările reprezintă soluția pentru rezolvarea problemelor grave din sistem. Astfel, Nicolăescu a cerut direcțiilor județene de sănătate publică să găsească variante de reducere a personalului. Concedieri vor avea loc și în cadrul ministerului Sănătății.

 • Val de disponibilizări, la Hidroelectrica, după Paște ( 20 Aprilie 2013 )

  Aproximativ 500 de angajați ai Hidroelectrica vor fi disponibilizați anul acesta. Potrivit administratorului judiciar al companiei, Remus Borza, imediat după sărbătorile pascale, vor pleca din sistem între 100 și 150 de oameni. Este vorba exclusiv de personal TESA, respectiv departamentele finaciar-contabile, birourile de resurse umane și specialiștii IT. Borza a adăugat că angajații disponibilizați vor primi între 5 și 12 salarii compensatorii.

 • 200 de angajați Hidroserv au protestat la Ministerul Economiei ( 23 Martie 2013 )

  Aflați sub spectrul disponibilizărilor, aproape 200 de angajați ai Hidroserv, compania care se ocupă de întreținerea echipamentelor Hidroelectrica, au ieșit din nou în stradă. Oamenii au pichetat, vineri, sediul Ministerului Economiei, pentru a se plânge guvernanților de reducerea salariilor cu 20%, ca urmare a faptului că nu se mai muncește vinerea, dar și de restructurările prevăzute de planul de măsuri gândit de administratorul judiciar Remus Borza.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2