Date companie
 
 
 
 

Emil Boc: Candidez să conduc partidul și Guvernul!

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Aprilie 2011
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : emil boc, huiduieli, nu renunta la functie, candideaza
 

Cu toate huiduielile din Vâlcea, premierul este hotărât să nu renunte la functia de prim-ministru în cazul în care va câștiga șefia PD-L. Șeful Executivului este de acord și cu faptul că românii pot avea dreptul dreptul să fie nemulțumiți.

EMIL BOC, premierul României: "Dacã veti câstiga sefia PDL, veti renunta la functia de premier? -Candidez sã conduc partidul si Guvernul!'' (...)''-De ce ati fost huiduit? -Libertatea de exprimare este garantatã în România! Din pãcate, observ cã în aceastã campanie internã din PDL se implicã si PSD-ul tot mai mult, dar asta face parte din democratie!"

Premierul a fost huiduit miercuri de zeci de persoane la Râmnicu Vâlcea. Emil Boc urma să intre în sala cinematografului din oraș, acolo unde se desfășura ședința de susținere a sa în lupta pentru președinția democrat-liberalilor.

AMBIANȚĂ: "Huo! Huo! Rusine! Pe toti pensionarii i-ati omorât! Decât sã dati afarã si sã taiati! Eu sunt un cetãtean român, nu vã intereseazã! -Muncesti? -Muncesc, da! -Unde munciti? -Dar nu vã intereseazã! Vreti sã mã dati afarã? Sunt profesor! Asta sunt! -Foarte bine! -Nu vã e rusine! Lasã-mã în pace!"

AMBIANȚĂ (Udrea și Boc ies din cenematograf, sunt huiduiți): "Huo! Huo!"

EMIL BOC, premierul României: "Românii poate au și dreptul unii să fie nemulțumiți, ceea ce este important că România pleacă pe creștere economicã, lasã în urmă trecutul cu partea de cădere economică!"

Democrat-liberalii își vor alege șeful pe 14 mai. Candidații sunt Emil Boc, Vasile Blaga și Teodor Paleologu.

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Manifestație cu huiduieli ( 24 Ianuarie 2018 )

  Protest la manifestațiile dedicate Zilei Unirii Principatelor, la Iași!În timpul discursului oficialităților, unii dintre oamenii prezenți în Piașa Unirii au huiduit și au scandat "Hoții, hoții", "Vrem autostradă, nu penali pe stradă", și "PSD, ciuma roșie".

 • A patra zi de protest în București ( 7 Noiembrie 2015 )

  A patra zi de proteste, încheiată cu scandal! Protestatari urcați pe o scenă montată la Teatrul Național au fost fluierați și huiduiți din mulțime. Oamenii au spus ca nu vor lideri are să vorbească la microfon și au început să-i huiduie pe cei care au vrut să țină discursuri. Pe scenă erau amplasate și instrumente muzicale, aspect care a provocat nemulțumire în rândul celor prezenți.

 • După huiduielile de duminică, Klaus Iohannis explică de ce a lipsit din spațiul public ( 1 Septembrie 2015 )

  Președintele Klaus Iohannis, primele explicații pentru dispariția sa prelungită din spațiul public! Șeful statului susține că nu a vrut să dea știri de ultimă oră televiziunilor în această vară și nici să răspundă celor care au așteptat o perioadă agitată. Duminică, Klaus și Carmen Iohannis au fost întâmpinați cu huiduieli la sosirea la Festivalul ”George Enescu”.

 • Traian Băsescu, huiduit la Serbările Naționale de la Țebea ( 15 Septembrie 2013 )

  Baia de mulțime, pe care președintele Traian Băsescu a făcut-o cu ocazia Serbărilor Naționale de la Țebea, a fost presărată cu huiduieli și înjurături. Incidentele s-au declanșat în momentul în care șeful statului și soția sa încercau să pătrundă printre oamenii adunați în jurul Gorunului lui Horea, pentru a comemora 141 de ani de la moartea lui Avram Iancu.

 • Emil Boc a declarat că nu va candida la alegerile prezidențiale ( 22 August 2013 )

  Fostul premier Emil Boc nu vrea la Cotroceni! Întrebat de jurnaliști dacă va intra anul viitor în cursa pentru președinție, actualul primar al municipiului Cluj-Napoca a declarat că nu-și dorește să candideze la funcția de șef al statului și că preferă, în schimb, să fie un lider ceva mai mic...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2