Date companie
 
 
 
 

Localnicii din Chiliseni au primit ajutoare pentru sinistratii desi nu au sot loviti de ape

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 August 2010
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : sinistrati, ajutoate, chiliseni
 

Ajutoarele destinate sinistratilor ajung în localitati care nu au fost afectate de inundatii. O astfel de situatie s-a înregistrat la Chiliseni, judetul Suceava, acolo unde fostul primar PD-L, Mihai Morar, a trimis de la Consiliul Judetean un TIR încarcat cu produse.

MIRCEA BOTEZATU, consilier al primarului din Udesti : "Materialele care se distribuie se dau sub numele uitati ca domnul Mihai Moraru nu v-a uitat. (...) Eu, în calitate de consilier al primarului, va pot informa ca nu am primit niciun astfel de aviz. Avizele au sosit la membrii PDL care au împartit si si-au facut campanie electorala din greutatile oamenilor."

ESTERA MARCU, membru PD-L Suceava : "- În ce calitate distribuiti dumneavoastra ajutoarele?- Nu stiu cum sa va spun... S-o dat în toate satele si noi daca, v-am spus, suntem membru în PDL, de acolo se distribuie toate, de la Consiliul Judetean."

Unii dintre sateni sunt revoltati ca în localitate se împart ajutoare necesare celor loviti de ape.

Reprezentantii PD-L Suceava au, însa, o explicatie.

IOAN BALAN, secretar general PD-L Suceava : "Avem o reala problema la Suceava cu aceste ajutoare care provin din colecta si marefer aici la haine pentru ca oamenii, chiar si cei sinistrati, au primit în cantitati destul de mari si nu mai vor sa primeasca."

În TIR-ul cu ajutoare trimis la Chiliseni, pe lânga sacii cu haine, a fost si apa minerala, informeaza NewsIn.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Sinistrații acuză Guvernul că nu îi ajută să își refacă locuințele ( 24 Noiembrie 2016 )

  Sinistrații din localitățile din Galați afectate de inundațiile din octombrie s-au revoltat, disperați că guvernul nu îi ajută cu nimic. Ei cer să fie despăgubiți de stat, după ce apele revărsate le-au distrus casele și gospodăriile.

 • Paște în lacrimi, pentru sinistrații din Mehedinți ( 12 Aprilie 2015 )

  Sărbători triste pentru sinistrații din Eșelnița, județul Mehedinți! În urmă cu mai bine de o jumătate de an, o viitură puternică le-a distrus casele și i-a lăsat sub cerul liber. În urma viiturii, sinistrați au rămas doar cu hainele de pe ei și au fost adăpostiți pe la rude sau în containere. Lipsiți de resurse, oamenii au ajuns să-și asigure cu greu hrana zilnică. Ei au întâmpinat Paștele de anul acesta cu masa goală și lacrimi în ochi.

 • Crăciun trist pentru locuitorii din Vaideeni, afectați de inundațiile din vară ( 23 Decembrie 2014 )

  Sărbători triste pentru zeci de locuitori din comuna Vaideeni, județul Vâlcea, rămași fără case după inundațiile din vară. Oamenii stau în frig, în niște containere înghesuite. Mulți trăiesc din ajutorul social și se tem că nu vor avea ce pune pe masa de sărbători. Alexandru si Ana Lăcraru se numără printre sinistrații ale căror locuințe au fost luate de viitură. Ei au trei copii.

 • Românii din Serbia în situație dramatică, după potopul care s-a abătut peste ei ( 23 Septembrie 2014 )

  Situație dramatică, pentru românii din Serbia! Cinci sate sunt în continuare izolate, după ce două poduri care traversează Dunărea între Kladovo și Negotin s-au rupt. Chiar și acum, în unele zone apa ajunge până la acoperișurile caselor. Oamenii, care sunt disperați, au nevoie urgentă de alimente. De o săptămână, dorm prin școli sau la rude. La ei se poate ajunge doar cu bărcile. Sute de locuințe au fost...

 • Guvernul alocă 50 de milioane de lei pentru sinistrații din șase județe afectate de inundații ( 1 August 2014 )

  Guvernul alocă ajutoare financiare pentru sinistrați! Sprijinul financiar, în valoare de 50 de milioane de lei, va fi direcționat către sinistrații din județele Gorj, Vâlcea, Argeș, Olt, Teleorman și Prahova, grav afectate de inundațiile din ultimele zile. Premierul Victor Ponta a precizat că, după evaluarea pagubelor din județele Timiș și Caraș-Severin, vor fi alocați bani și pentru sinistrații din aceste zone.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2