Date companie
 
 
 
 

Obiective în Bihor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 August 2020
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : Beius, Sorin Briscan
 

Este nevoie de transparență în Administrația Publică! Ne-o spune candidatul USR-PLUS la Primăria Municipiului Beiuș, Sorin Briscan. Dezvoltarea infrastructurii, atragerea de noi investitori, dar și un trai mai bun pentru cetățeni sunt câteva dintre obiectivele lui pentru următorii patru ani.

SORIN BRISCAN, candidat USR-PLUS, Primăria Beiuș

"Beiușul trebuie să fie reconectat la tot ce înseamnă un trai mai bun, oportunități de dezvoltare atât pentru angajați, cât și pentru angajatori, dar și un loc în care tinerii să rămână și să contribuie la dezvoltarea orașului. Beiușul are nevoie de o centură ocolitoare, de drumuri colectoare, precum și de străzi asfaltate. Suntem sătui să ne distrugem mașinile."

Sorin Briscan susține că dezvoltarea Municipiului Beiuș depinde în foarte mare măsură de atragerea de fonduri europene.

SORIN BRISCAN, candidat USR-PLUS, Primăria Beiuș

"Cu toții suntem conștienți că din bugetul local ne este imposibil să ducem Beiușul pe urmele orașelor europene. Mulți ați spune că singura șansă de dezvoltare este creșterea taxelor și impozitelor. Eu nu sunt de aceeași părere. De ce am lua bani din buzunarul vostru când Uniunea Europeană ne dă milioane de euro? "

Totodată, candidatul USR-PLUS pune accentul și pe promovarea tradițiilor locale și își dorește ca acestea să ajungă să fie cunoscute la nivel european. Sorin Briscan se bazează pe ambiție, ca principală trăsătură a sa și susține că este pregătit să dea o nouă infățișare Municipiului Beiuș.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2