Date companie
 
 
 
 

PD-L nu vede cu ochi buni Uniunea Social-Liberala

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Februarie 2011
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : PDL, critica, social, lideri, uniunea, liberala
 

Semnarea protocolului Uniunii Social Liberale nu a putut trece neobservată nici la Alba Iulia, acolo unde democrat liberalii au ales, în acest week-end, noua conducere a organizației locale. Noua construcție politică a fost aspru criticată de liderii PD-L, care susțin că au scăzut în sondaje până la 18-20%, pentru că nu au știut să explice foarte bine ceea ce au realizat.

VASILE BLAGA, secretar general, PD-L "Chiar dacã am scãzut în sondaje ceilalti nu au adunat. Nu stã mai bine în sondaje PSD-ul decât la ultimul scrutin electoral, poate putin mai bine stã PNL, deocamdatã, cã dupã ce renuntã la principiul lor de bazã si la speranta de a fi presedinte peste câtiva ani mai vedem noi cum vor sta peste o lunã."

ELENA UDREA, președinte, PD-L București "Nimic nou, doar o recunoastere a unei realitãti vechi. Din 2007, de când Tãriceanu a scos PNL de la Guvernare, ei coabiteazã. Au avut proiecte comune. Pentru noi nu e decât o clarificare a unei situatii despre care de mult încercam sã constientizãm opinia publicã."

ROBERTA ANASTASE, președinte, Camera Deputatilor "Partidele de pe stânga scenei politice, astãzi, îsi oficializeazã legãtura care exista de foarte mult timp. Rãmâne PDL-ul de drepata. Este o zi în care PNL dispare de pe scena poltiicã si probabil un moment trist pentru acei liberali care au preferat sã stea în puscãrii decât sã-si piardã viata comunistilor. Astãzi, Crin Antonescu asta face."

La rândul său, președintele PD-L, Emil Boc, a declarat că noua alianță socialist-populistă apără și consolidează statul creat de Ion Iliescu, un stat care nu a încurajat munca, ci a încurajat lenea, un stat care l-a obligat pe român să stea cu mâna întinsă.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Ziua Jurnalistului Român ( 28 Iunie 2021 )

  Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România a acordat distincțiile "Credință și loialitate" jurnaliștilor care au demonstrat de-a lungul timpului pasiune și devotament pentru meseria pe care și-au ales-o.

 • Val de proteste, în România ( 17 Februarie 2021 )

  Val de proteste, în România! Polițiștii, ceferiștii și angajații din Sănătate au ieșit în stradă, la București și în alte orașe din țară, nemulțumiți de noile măsuri anunțate de Guvern, considerate anti-bugetari, dar...

 • Secretarul AUR, Sorin Lavric, dat afară din Uniunea Scriitorilor din România ( 9 Decembrie 2020 )

  Uniunea Scriitorilor din România l-a dat afară pe Sorin Lavric, proaspătul secretar al Alianței pentru Unirea Românilor. Decizia a fost luată după ce mass-media au publicat fragmente jignitoare și discriminatorii...

 • Liderii, la vot ( 6 Decembrie 2020 )

  Președintele țării și liderii politici au votat încă de la primele ore ale dimineții. Fiecare, a explicat pentru ce votează.

 • România ocupă ultimul loc în U.E. la cheltuielile cu sănătatea, arată datele Eurostat ( 2 Decembrie 2020 )

  România, codașa Uniunii Europene, în ceea ce privește cheltuielile cu sănătatea pe cap de locuitor! Țara noastră a alocat în anul 2018 doar 580 de euro pe cap de locuitor, pentru sănătate, situându-se pe...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2