Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

7 August 2010


 

6 August 2010


 

5 August 2010


 • Departament cu denumire kilometrica, in Primaria Craiova în categoria Politic

  În cadrul Primariei Craiova s-a înfiintat o directie al carei nume are o abreviere de 19 litere. Desi prescurtarea ar trebui sa-i ajute pe craioveni sa retina mai usor denumirea biroului, aceasta îi încurca si mai mult, astfel încât nici macar angajatii nu stiu sa spuna unde lucreaza.

 • Accident mortal comis de un cetatean american, de origine romana în categoria Politic

  Cetateanul american de origine româna, în vârsta de 59 ani, Alex Dolson, care a lovit miercuri cu masina o caruta si a omorât doua persoane, si-a petrecut noaptea în arest.

 • Contrabandisti opriti cu focuri de arma in Maramures si Caras Severin în categoria Politic

  Politistii de frontiera din Sighetu Marmatiei au tras doua focuri de arma în plan vertical pentru a opri cinci barbati care aduceau tigari din Ucraina cu barca pneumatica. Oamenii legii au retinut o persoana, au identificat alti patru suspecti si au confiscat sase mii de pachete de tigari de contrabanda.

 • Jeffrey Franks: Romania isi va achita imprumutul la FMI, din vanzare de titluri de stat în categoria Social - economic

  Seful misiunii Fondului Monetar International în România, Jeffrey Franks, a declarat ca, cel mai probabil, banii necesari achitarii împrumutului catre FMI vor fi obtinuti de ministerul Finantelor din vanzarea titlurilor de stat, pe piete interne si externe, informeaza Newsin.

 • Silviu Prigoana a suferit un infarct dat starea lui este buna în categoria Politic

  Deputatul Silviu Prigoana a suferit joi dimineata, un infarct. Omul de afaceri a fost internat de urgenta la spitalul Floreasca din Bucuresti cu diagnosticul "infarct miocardic acut", pentru care a fost tratat si i s-a implantat un stent pe arterele coronare.

 • Adio Liga! în categoria Sport

  N-a fost sa fie de acesta data. Unirea Urziceni a fost eliminate din turul trei preliminar al Ligii Campionilor de Zenit, liderul neinvins din Rusia.

 • Piti tace dar face... în categoria Sport

  Piturca a mers la Palatat sa discute cu seful Gigi despre viitoare strategie a echipei din Ghencea. Piti l-a temperat pe patron si in privinta suporterilor care l-au contestat.

 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2