Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

9 August 2010


 • Victor Piturca i-a raspuns lui Gigi Becali în categoria Sport

  Victor Piturca i-a raspuns lui Gigi Becali, dupa mega scandalul garantiilor si al milioanele de euro, care au dus la intreruperea colaborarii dintre Victor Piturca si Gigi Becali la Steaua.

 • CFR Cluj isi cauta antrenor în categoria Sport

  Si campioana CFR Cluj cauta antrenor! Doar patru puncte au obtinut ardelenii in primele 3 etape, cu alte cuvinte, jenant in viziunea conducatorilor din Gruia, care ii cauta deja inlocuitor tehnicianului italian, mai ales dupa infrangerea din ultimul meci cu Timisoara.

 • Rapusi de caldura în categoria Politic

  Canicula a raspus sapte persoane la Constanta. In ultimele doua zile, 13 oameni au ajuns la spital in stare grava din cauza caldurii, iar sapte nu au rezistat. Potrivit medicilor de la directia de sanatate publica, majoritatea pacientilor au ajuns pe mana medicilor în stare de coma din cauza febrei mari, de peste 40 de grade celsius.

 • Sute de credinciosi s-au inchinat la icoana facatoare de minuni în categoria Politic

  Sute de credinciosi din Vaslui si din imprejurimi s-au adunat la Biserica Sfanta Parascheva, sa se închine la o icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului. Oamenii au asteptat ore întregi, pentru a se putea ruga la icoana adusa de la manastirea Giurgeni, din judetul Neamt.

 • Bani mai multi pentru medicamente, de la 1 septembrie în categoria Social - economic

  Bolnavii cronici au de ales intre doua alternative sumbre - ori scot bani in plus, de la 1 septembrie, pentru a-si pastra medicamentele ori accepta cele mai ieftine medicamente, decontate de Stat si a caror eficienta este pusa sub semnul intrebarii.

 • Romanii miozeaza pe faptul ca leul nu mai pica si prefera creditele in valuta în categoria Social - economic

  Românii prefera, în ciuda riscului valutar, sa se împrumute mai mult în valuta decât în moneda locala, mizând practic pe faptul ca leul nu mai poate scadea fata de euro.

 • Opozitia vrea caderea guvernului Boc în categoria Politic

  Scaunul guvernului Boc se clatina, din nou, sub amenintarea opozitiei care vrea sa depuna motiunea de cenzura. Social-democratii au anuntat ca se pregatesc sa-l dea jos pe Emil Boc de la Palatul Victoria. Reprezentantii PSD, PNL si PC vor sustine aceleasi proiecte în sesiunea extraordinara parlamentara.

 

8 August 2010


 

7 August 2010


 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2